RADA: Zkuste další recepty z ředkviček jako je salát či pomazánka
teď nevím, zda se mohou dávat odkazy.. i když jde stále o tento server... a omylem jsem se i nahlásila :-D no, co už...
http://www.recepty.cz/recept/argument-pro-redkvicky-16245 nebo zkuste toto - to je vegetariánské.. :-)
Salám osmažím na cibuli a pak dám teprve ředkvičky, někdy ho nedávám vůbec, máme to docela rádi a je to rychlé.
Já tohle ráda dělám s bramborem k obědu...a k tomu ještě třeba zeleninový salát ;-)
Zařazení opraveno, díky za upozornění. Salámu je napsáno - pro vylepšení, tipuji, že se bude restovat s ředkvičkami a cibulí, ale nebude nutný ;-)
To mám rád, ale ten recept je divnej. Co s tím salámem a tak. No a že by to bylo zdravý - sádlo, salám.
Tohle máme moc rádi.Když jsou pálivé a nikdo je nechce jíst za čerstva,tak je takto připravím(ještě přidávám kmín jako Jitka)a hned se po nich zapráší.Svou pálivost tepelnou úpravou ztratí.
díky,za odezvu beru,ale kmín někoho nadýmá,proto ho tam nedávám.muselo by se to déle dusit.i tak to právě chutná,jako smaženice s hub.někdy přidám do toho salám nebo anglickou.je to nápad,kdy ředkvičky stály 1kč a bylo potřeba zasytit,děti i rodinu,rychle,levně i zdravě celkem.s pozdravem M
Když ředkvičky s cibulkou posypeme drceným kmínem a necháme chvilku podusit, chutná to jako smaženice z hub. Moc dobré, ale raději k snídani.
dělám pravidelně, sypu bohaě pažitkou nebo natí z cibulky, výborné
Pravda je, že smažená vejce, tím spíš na noc, jsou docela těžká na žaludek...Dobré to je moc, ale pro lidi s citlivým žaludkem - pozor.
a mne se to pozdava:-))
je to moc dobré,jen žaludek vždy protestuje:o(