Omyjeme ředkvičky a nakrájíme na kolečka, cibuli a dáme na rozehřátou pánev. Mícháme a restujeme chvíli a trochu podlijeme a mícháme, až do sklovata ředkviček. Přidáme rozšlehané vejce a zalejeme, osolíme a opepříme a mícháme, až se vejce srazí.
Zařazení opraveno, díky za upozornění. Salámu je napsáno - pro vylepšení, tipuji, že se bude restovat s ředkvičkami a cibulí, ale nebude nutný ;-)
Pavel
|2. 5. 2011 17:34
To mám rád, ale ten recept je divnej. Co s tím salámem a tak. No a že by to bylo zdravý - sádlo, salám.
Marie Šindelová
|2. 4. 2009 08:37
Tohle máme moc rádi.Když jsou pálivé a nikdo je nechce jíst za čerstva,tak je takto připravím(ještě přidávám kmín jako Jitka)a hned se po nich zapráší.Svou pálivost tepelnou úpravou ztratí.
mil. Radová
|19. 3. 2007 09:10
díky,za odezvu beru,ale kmín někoho nadýmá,proto ho tam nedávám.muselo by se to déle dusit.i tak to právě chutná,jako smaženice s hub.někdy přidám do toho salám nebo anglickou.je to nápad,kdy ředkvičky stály 1kč a bylo potřeba zasytit,děti i rodinu,rychle,levně i zdravě celkem.s pozdravem M
Lenka Kristová
|12. 3. 2007 23:40
Když ředkvičky s cibulkou posypeme drceným kmínem a necháme chvilku podusit, chutná to jako smaženice z hub. Moc dobré, ale raději k snídani.
Alina
|12. 3. 2007 19:12
dělám pravidelně, sypu bohaě pažitkou nebo natí z cibulky, výborné
Jaroslava Oumarová
|12. 3. 2007 14:51
Pravda je, že smažená vejce, tím spíš na noc, jsou docela těžká na žaludek...Dobré to je moc, ale pro lidi s citlivým žaludkem - pozor.