Takto jsem zpracovala většinu letošní dosavadní úrody,mám vyzkoušené, nekazí se ,velice chutné a praktické.
Takto zavařuju houby už více let,používám ale olej,kmín dávám drcený,ale jen malinko.Nekazí se a jsou chutné.
Takto dělám houby,akorat je zavařuji při 100°C 1 hodinu,pouze jednou stačí,nekazí se
Takto dělám houby,akorat je zavařuji při 100°C 1 hodinu,pouze jednou stačí,nekazí se
Takto zavařuji houby také už léta,nekazí se a vydrží i více než rok bez problému. Dusím je v troubě na vyšším plechu, je to rychlejší při větší úrodě.Steriluji už 2hod.najednou, nepřidávám kmín,měla jsem pocit ,že trochu hořknou,stačí až při samot.úpravě.Vynikačka po celý rok.
Také někdy používám olej, ale většinou ztužený pokrmový tuk ( Omega). Pokud použiji ten tuk, tak už nesteriluji, ale uložím do chladničky.
Tento způsob konzervace hub můžu jen doporučit.Já místo sádla používám olej,na něm mírně osmahnu cibuli,přidám houby a dále postupuji stejně.