Očištěný květák rozebereme na růžičky. Brambory omyjeme, oloupeme a rozčtvrtíme. Obojí vaříme 20 minut v osolené vodě. Horké prolisujeme do mísy. Koriandr omyjeme, osušíme, otrháme lístky a jemně posekáme. Do mísy přidáme mouku, koriandr, sůl, pepř a uhněteme hladké těsto.
2
Z těsta vytvarujeme asi 20 malých kuliček, které po částech smažíme dozlatova. Na papírovém ubrousku necháme okapat.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonymous
|12. 1. 2016 15:49
ZDENKA- A CO JSOU BRAMBORY???????
zdenka
|28. 5. 2013 12:29
TO NEJSOU ZELENINOVE KULICKY KDYZ TAM JSOU BRAMBORY NE? POD ZELENINOVE JSI PREDSTAVUJI ZELENINU BEZ BRAMBOR <3
ILča
|16. 8. 2005 18:16
Zní to velmi dobře, ale chtěla bych se zeptat... smažit ve friťáku nebo na pánvi? A myslíte, že se je vhodné to zmrazit neosmažené a použít jindy??? Děkuji