Kapustové listy krátce povaříme v osolené vodě. Okapané listy rozložíme a položíme na ně plátek šunky a sýra. Stočíme do závitku, sepneme párátkem (není nutné), obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji opečeme ze všech stran dozlatova a hotové dáme na ubrousek odsát přebytečný tuk. Nebo závitky obalíme klasicky v mouce, vejcích a strouhance (trojobal) a také osmažíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Dorka
|10. 11. 2016 14:15
Výborný.Obalila jsem je ve vajíčku a strouhance a po dvou kouskách s bramborem jsme se odkulili od stolu :-D .
Lucka
|4. 12. 2014 21:28
Tenhle recept (s trojobalem) znám od babičky a chutná to skvěle i za studena, mňam )
Maruška
|17. 11. 2013 14:14
Bylo to výborné, použila jsem uzený sýr a mohu jen doporučit.
Jitka Krtilová
|20. 4. 2013 15:40
Obalila jsem je ještě ve vajíčku a strouhance, protože jsem si špatně přečetla recept, ale ikdyž jsem si přidělala práci, oběd to byl výborný. Děkuji a zdravím autora, Jitka Krtilová.
Eva
|12. 11. 2012 10:08
Výborná! Dělala jsem jí rodině včera večer, taky s kaší a měla úspěch. :-)
Míša
|20. 8. 2012 10:30
Výborný! Doporučuju! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
R.M.
|8. 9. 2011 18:07
Fenomenálně jednoduchý a vynikající recept!!!
Myslivcová
|23. 7. 2011 18:39
Bylo to vynikající, děkuji za výborný recept.
hanka
|27. 6. 2011 12:16
velká dobrota
Šárka Rudlová
|26. 5. 2011 19:54
Kapustu milujeme v karbanátkách, polévce, zadělávanou atd. . Tento mě úplně dostal a nejen mě, je to best of cabbage recipes :-P <3 :-* :-)) <:-) !!!