Upečeme klasické palačinky. Nakrájenou cibuli orestujeme na trošce oleje, vložíme vymačkané a nakrájené zelí a na plátky nakrájené houby, osolíme a opepříme. Dusíme, dokud nevydusíme všechnu šťávu. Necháme vychladnout.
2
Na každou palačinku dáme do středu kopcovitou lžíci zelí a zabalíme palačinku jako obálku. Balíčky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme z obou stran na oleji.
3
Podáváme teplé se zeleninovým salátem, ale dobré jsou i studené.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
o100šest
|3. 8. 2012 09:59
Kdoví jak si to pisatel kikinka251 udělal. To že to nechutnalo nemusí být nutně vina receptu
Na druhou stranu, degustator je od slova degustovat, ochutnávat, ne vymýšlet a tvořit. Pokud nekdo nekdy kritizuje, zkuste se nad cizí kritikou povznest, objektivne zhodnotit a ne hned prechazet do utoku (co má co společného opisování receptů s provedením?)
Hlavná vec, že vaše OPÍSANÉ recepty sú výborné, nie ste dobrý degustátor, ak musí te opisovať a neviete dať vlastný recept, takže nekritizujte, ale dajte niečo svoje, nepoopisované z iných webov. abude to užitočnejšie.