Gert M má pravdu! Obalované syrečky s uherákem, nebo podobným trvanlivým salámem uvnitř - jsou špice. Dobré je dát na salám ještě hojně mleté papriky. Tatarka (a už vůbec ne křen) zbytečná.
Neznáte někdo versi, kdy se dělají z olomouckých karbanátky, nějak se to rozpatlá, přidávají se i vločky nebo strouhanka, snad mléko?, nějaké koření (?), obalí a smaží ... je to skvělé i studené, samozřejmě s chlebem a pivem. Ale jaké by se tam hodilo koření? Česnek?, majoránka?, tymián? Udělám pokusy, ale raději se předem ptám, jestli už někdo nezkoušel. Díky. Jirka
Hm, křen jsem nezkoušel, já tam zase cpu česnek nakrájený na plátky.
ja je sice delam bez krenu,ale je dobry nejdriv z kazdy strany priplacnout kolecko uheraku nebo jen vysociny(musi to kolecko byt stejne velky) a pak teprve DVAKRAT obalit v trojobalu.Smazit hodne zprudka a nesetrit olejem.Idealni je fritak.Dejte bacha,aby neprask ani jeden,jinak budete vetrat ten zoufalej smrad jeste mesic.Ktomuhle receptu je tatarka super!A hlavne nezapomente dobre vychlazeny pivo!!!Dobrou fut preje Gert ;-)