Připravíme si čerstvě strouhaný křen, trojobal na smažení. Tvarůžky rozbalíme z celofánu, hned obalíme v křenu, následně v trojobalu a smažíme asi stejnou dobu jako smažený sýr a hned horké servírujeme. Podáváme s vařenými petrželovými brambory. Pozor tatarská omáčka není vhodná.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Joe Aknič
|8. 6. 2006 18:27
Gert M má pravdu! Obalované syrečky s uherákem, nebo podobným trvanlivým salámem uvnitř - jsou špice. Dobré je dát na salám ještě hojně mleté papriky. Tatarka (a už vůbec ne křen) zbytečná.
Jirka Staněk
|21. 1. 2005 09:34
Neznáte někdo versi, kdy se dělají z olomouckých karbanátky, nějak se to rozpatlá, přidávají se i vločky nebo strouhanka, snad mléko?, nějaké koření (?), obalí a smaží ... je to skvělé i studené, samozřejmě s chlebem a pivem. Ale jaké by se tam hodilo koření? Česnek?, majoránka?, tymián? Udělám pokusy, ale raději se předem ptám, jestli už někdo nezkoušel. Díky. Jirka
Zdeněk Starý
|1. 8. 2004 20:30
Hm, křen jsem nezkoušel, já tam zase cpu česnek nakrájený na plátky.
Gert M
|30. 6. 2004 15:33
ja je sice delam bez krenu,ale je dobry nejdriv z kazdy strany priplacnout kolecko uheraku nebo jen vysociny(musi to kolecko byt stejne velky) a pak teprve DVAKRAT obalit v trojobalu.Smazit hodne zprudka a nesetrit olejem.Idealni je fritak.Dejte bacha,aby neprask ani jeden,jinak budete vetrat ten zoufalej smrad jeste mesic.Ktomuhle receptu je tatarka super!A hlavne nezapomente dobre vychlazeny pivo!!!Dobrou fut preje Gert ;-)