Houby očistíme, otřeme a nakrájíme na větší a mírně tlusté plátky. Potom je osolíme. Když mírně zvlhnou, obalíme je v mouce, vejci a strouhance. Smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
jája
|27. 8. 2014 15:24
<3 ;-)
skutečně patří mezi moje delikatesi! jen bych se přimlouvala za smažení na sádle, olej k houbám prostě nejde.
Vlasta
|31. 1. 2014 12:42
To máme stejné chutě... před chvílí jsem koukala do mrazáku na obalené bedlové kousky, asi na ně brzo dojde (šetřím je :-) )
jája
|17. 1. 2014 15:27
zná snad někdo větší mňamku? já teda ne, už se těším na podzim, i když je leden <3 <3
Katka
|16. 7. 2012 23:13
Nechci tu nikomu radit :-\ ale houby nesolte,osolte je až po upečení....Je to lepší...Pak nepouštějí tolik šťávu ale uchovají si jí... 8-) Jinak tento recept je hodně trapný... :-))