Chobotnice propláchneme vodou, osušíme a nakrájíme na kolečka široká asi 1 cm. V míse smícháme všechny ostatní přísady a v této směsi kolečka chobotnic důkladně namočíme. na rozpáleném oleji chobotnice osmažíme (asi 1 minutu). Podáváme s kolečky citronu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
dadař
|29. 8. 2013 14:37
a velkou chobotnici samozřejmě nakrájet
dadař
|29. 8. 2013 14:36
chobotnice se musí vařit hodinu a půl, nejlépe v kořnové zelenině, jinak je to úplná guma.malé chobotničky stačí půl hodiny. poté vysušit, lehce obalit v mouce a prudce osmažit na sádle. sádlo zajistí lepší konzistenci, než olej
Pavel
|1. 3. 2012 22:05
Tak tenhle recept rozhodně opakovat nebudu. Chuťově s oběma zavřenýma očima ještě kaž takž, ale smažit asi minutu? Zapomeňte. Komplet guma, kamna jedna olejová lázeň jak to prskalo a asi tím, že chobotnice byly syrové, tak sem asi po hodině hodil šavli jak blázen..... !!!!!! :-S
jana ................
|9. 3. 2008 10:53
tento recept je dobry ale taky se ptame jestli se nema nahodou jeste ÚVARIT!!!