luxusní jídlo,dávám za 1 oravdu neředit vajíčka vodou a pokud možno obalit 2 krát aspoň ve vejci a strouhance,olej dostatečně rozpálit a pak opravdu nic nevyteče.Moc chválím a určitě jsem to nedělala naposled
Pokud použijete sýr s nižším obsahem tuku a v trojobalu všechno obalíte dvakrát, nic nevyteče.
Při obalování tohoto ražniči si dávám záležet.vejce ničím neředím.A myslím,že taky záleží na použitém sýru.Je to jak se smaženým sýrem,ať dělám,co dělám,někdy mi zůstane snad jen ten trojobal.Ale jen občas.A sýry od různých výrobců se liší i když mají stejně % tuku.Tak mnoho zdaru!Já tímto jídlem spotřebuji vždy všechny zůstatky a kousky z lednice.(nějak nemám ráda slovo-zbytky).
Zkoušela jsem,ale sýr se bleskurychle roztekl a nedalo se to nijak obrátit.Jinak chuťově dobré.