Přísady na těstíčko rozšleháme dohladka. V těstíčku pak obalujeme na kolečka nakrájenou uzeninu společně s kolečkem cibule (na kolečko uzeniny položíme kolečko cibule a obalíme). Zprudka osmažíme na oleji a necháme okapat na ubrousku, aby se vsákl přebytečný tuk. No a pak už jen zobáme nejlépe s přáteli při půllitříku pivka.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jaroslava Oumarová
|7. 6. 2006 19:44
Olčo, tím, že jsou buřtíky v těstíčku, musí se dělat na pánvi. Při pečení na ohni by Vám těstíčko "uteklo" do ohně:-)
olca
|7. 6. 2006 19:24
chci se zeptat jestli se to da treba jen udelat na ohni,nebo se to musi jen smazit na panvi!!!
Jana Kutačová
|26. 5. 2006 08:27
Nějak jsem tenhle receptík přehlédla.To budou chlapi slintat.Malý jede v pondělí do ŠvP,tak jestli bude hezky přes víkend(o čemž nejsem moc přesvědčena),tak to zkusíme..:o))
Kejty
|25. 5. 2006 18:43
U nás děláme špekáčky na kolečka střídavě s cibulí napichujeme a opíkáme nad ohněm, samozřejmě bez těstíčka.Tohle také vyzkouším.
Jaroslava Oumarová
|25. 5. 2006 12:27
Takhle smažím špekáčky, ale bez cibule. S cibulí je zkusím:-)