Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, přidejte na nadrobený tempeh, osolte a orestujte dozlatova, asi 5 minut. Přidejte lžíci limetové šťávy, 2 lžíce sójové omáčky, po lžičce chilli omáčky a medu, promíchejte a ještě minutu prohřívejte. Dejte do misky a udržujte v teple. Pak choi pokrájejte na osminy a na lžíci oleje restujte asi 4 minuty. Přidejte k tempehu.
3
V pánvi nebo woku zahřejte zbylý olej a orestujte na něm nadrobno nasekaný zázvor a česnek, asi 2 minuty, přidejte arašídové máslo, zbytek limetové šťávy, sójové omáčky, chilli omáčky a medu a 100 ml horké vody. Prošlehejte a podle chuti osolte.
Nudle uvařte podle návodu, slijte, vhoďte do omáčky a přibližně minutu je na střední teplotě spolu s omáčkou restujte. Vmíchejte tempeh s pak choi a rozdělte na talíře. Přidejte marinovanou okurku a dozdobte nasekanou chilli papričkou, nasekanými restovanými arašídy, klíčky a měsíčky limety.