• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
Napište svůj komentář k receptu

Smažená zmrzlina II.

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená zmrzlina II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g zmrzlina (Doporučuji smetanovou)
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce mléko
    • 1
      hrnek cornflakes
    • 1
      hrnek hnědý cukr (Hrnek = 150 ml)
    • 50
      ml kokos
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Ze zmrzliny uděláme kuličky o něco větší než vlašský ořech, dáme na plech do mrazáku. Cukr, cornflakes a kokos v robotu rozmělníme. 1 vejce smícháme s mlékem. Vytáhneme zmrzlinu a plech si postavíme na nádobky s ledem. Každou kuličku rychle obalíme ve vajíčku, pak ve suché směsi. Opět dáme do mrazáku.
2
Rozehřejeme si fritézu, kuličky rychle obalíme ve druhém vejci a krátce usmažíme.Hotové polejeme čokoládovou polevou a ihned podáváme. Můžeme si připravit na ozdobu oplatky, ovoce, mandle a tak dále...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • XY | 3. 2. 2007 20:15

    Je to mňamka, vůbec se to nerozteče

  • possum * | 3. 2. 2007 15:29

    No, ja ten recept mam trochu jiny, v kazdem pripade se musi nechat poradne zmrazit, nejlepe pres noc, a v hodne rozpalenem oleji hodne rychle osmazit. Je to rychlovka.Kulicky se delaji takovym tim pulkulatym na zmrzlinu ci melouny.Vyborny napad je tady: http://manek.bloguje.cz/469805-smazena-zmrzlina.php

  • Anonym | 3. 2. 2007 14:36

    Neroztece, neroztece, obal to jisti...a je to dobrota!

  • Jan Hegr | 3. 2. 2007 12:41

    Já zase nechápu, jak muže někdo osmažit zmrzinu? Dit se to musí roztýct ne?

  • Airan Novakova | 3. 8. 2006 17:03

    Pani Michaelo, jedna se o normalni strouhany kokos, omlouvam se - mela jsem to napsat. I sypke veci se daji odmerit v ml, je to dokone jednodussi nez vazene:-)Pani Katko, mam takovou pulkulatou lzici, pak dve polokoule zmrzliny davam k sobe:-)Jedna se o vyborny dezert, oblibeny v restauracnich zarizeni.

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:52

    Spíš by mě zajímalo, jak se udělají ze zmrzliny kuličky... v rukách bude tát a lžičkou neudělám kuličku...

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:51

    podle mě je ten kokos sušený-strouhaný a paní Airan ho odsypává do 150 ml hrnku, takže ho nasype do 1/3 hrnku.

  • Michaela Atherton | 21. 7. 2006 15:52

    ten kokos je suseny, cerstvy nebo jen mleko? Nejak totiz nechapu ty mililitry...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cornflakes Hnědý cukr Kokos Mléko Vejce Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Párky na černém pivu

Párky na černém pivu

Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Gazpacho - andaluská zeleninová…

Arabské lodičky pide s různými náplněmi

Arabské lodičky pide s různými…

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Kuřecí kari s kokosovým mlékem

Jíšková pórková polévka

Jíšková pórková polévka

Salámový dort

Salámový dort

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

205
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
28
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
22
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
20
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
19
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 12. 9. 2025: Na koho čeká příjemné překvapení a kdo by měl dnes poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 12. 9. 2025: Na koho čeká příjemné překvapení a kdo by měl dnes poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

Miliardář Chlad o investicích do žen: Prsa za miliony!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact