• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
Napište svůj komentář k receptu

Smažená zmrzlina II.

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená zmrzlina II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g zmrzlina (Doporučuji smetanovou)
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce mléko
    • 1
      hrnek cornflakes
    • 1
      hrnek hnědý cukr (Hrnek = 150 ml)
    • 50
      ml kokos
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Ze zmrzliny uděláme kuličky o něco větší než vlašský ořech, dáme na plech do mrazáku. Cukr, cornflakes a kokos v robotu rozmělníme. 1 vejce smícháme s mlékem. Vytáhneme zmrzlinu a plech si postavíme na nádobky s ledem. Každou kuličku rychle obalíme ve vajíčku, pak ve suché směsi. Opět dáme do mrazáku.
2
Rozehřejeme si fritézu, kuličky rychle obalíme ve druhém vejci a krátce usmažíme.Hotové polejeme čokoládovou polevou a ihned podáváme. Můžeme si připravit na ozdobu oplatky, ovoce, mandle a tak dále...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • XY | 3. 2. 2007 20:15

    Je to mňamka, vůbec se to nerozteče

  • possum * | 3. 2. 2007 15:29

    No, ja ten recept mam trochu jiny, v kazdem pripade se musi nechat poradne zmrazit, nejlepe pres noc, a v hodne rozpalenem oleji hodne rychle osmazit. Je to rychlovka.Kulicky se delaji takovym tim pulkulatym na zmrzlinu ci melouny.Vyborny napad je tady: http://manek.bloguje.cz/469805-smazena-zmrzlina.php

  • Anonym | 3. 2. 2007 14:36

    Neroztece, neroztece, obal to jisti...a je to dobrota!

  • Jan Hegr | 3. 2. 2007 12:41

    Já zase nechápu, jak muže někdo osmažit zmrzinu? Dit se to musí roztýct ne?

  • Airan Novakova | 3. 8. 2006 17:03

    Pani Michaelo, jedna se o normalni strouhany kokos, omlouvam se - mela jsem to napsat. I sypke veci se daji odmerit v ml, je to dokone jednodussi nez vazene:-)Pani Katko, mam takovou pulkulatou lzici, pak dve polokoule zmrzliny davam k sobe:-)Jedna se o vyborny dezert, oblibeny v restauracnich zarizeni.

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:52

    Spíš by mě zajímalo, jak se udělají ze zmrzliny kuličky... v rukách bude tát a lžičkou neudělám kuličku...

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:51

    podle mě je ten kokos sušený-strouhaný a paní Airan ho odsypává do 150 ml hrnku, takže ho nasype do 1/3 hrnku.

  • Michaela Atherton | 21. 7. 2006 15:52

    ten kokos je suseny, cerstvy nebo jen mleko? Nejak totiz nechapu ty mililitry...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cornflakes Hnědý cukr Kokos Mléko Vejce Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Čebureky

Čebureky

Květákový nákyp se šunkou

Květákový nákyp se šunkou

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

Králík na roštu - grilování

Králík na roštu - grilování

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Meruňkový koláč se smetanovou peřinou

Levné a chutné cibulové brambory

Levné a chutné cibulové brambory

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

1356
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
852
Máslové řízky
Máslové řízky
556
Dýňová tortila
Dýňová tortila
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
14
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Rýžové nudle se…

Zajímavé články

Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně alespoň lžíci a jak si ho udělat chutnější?
Česká superpotravina kysané zelí: Proč jíst denně…
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
AHA.cz Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Těžké chvíle Miroslava Etzlera: Děkujeme za všechnu lásku, loučí se

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Úpletové šaty: Takhle budou slušet boubelkám i zralým ženám!

Ženy.cz Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Zimní dovolená na Katschbergu – rakouský ráj na dosah z Česka

Blesk.cz Simona Stašová (70): Smrt v rodině ji přivedla dceru!

Simona Stašová (70): Smrt v rodině ji přivedla dceru!

SportRevue.cz FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

FOTO: Kočky k pohledání. 40 (ex)sportovkyň, které stoprocentně splňují ideál ženské krásy

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

Největší čarodějky zvěrokruhu: Která znamení mají mimořádné schopnosti?

  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact