• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
Napište svůj komentář k receptu

Smažená zmrzlina II.

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená zmrzlina II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g zmrzlina (Doporučuji smetanovou)
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce mléko
    • 1
      hrnek cornflakes
    • 1
      hrnek hnědý cukr (Hrnek = 150 ml)
    • 50
      ml kokos
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Ze zmrzliny uděláme kuličky o něco větší než vlašský ořech, dáme na plech do mrazáku. Cukr, cornflakes a kokos v robotu rozmělníme. 1 vejce smícháme s mlékem. Vytáhneme zmrzlinu a plech si postavíme na nádobky s ledem. Každou kuličku rychle obalíme ve vajíčku, pak ve suché směsi. Opět dáme do mrazáku.
2
Rozehřejeme si fritézu, kuličky rychle obalíme ve druhém vejci a krátce usmažíme.Hotové polejeme čokoládovou polevou a ihned podáváme. Můžeme si připravit na ozdobu oplatky, ovoce, mandle a tak dále...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • XY | 3. 2. 2007 20:15

    Je to mňamka, vůbec se to nerozteče

  • possum * | 3. 2. 2007 15:29

    No, ja ten recept mam trochu jiny, v kazdem pripade se musi nechat poradne zmrazit, nejlepe pres noc, a v hodne rozpalenem oleji hodne rychle osmazit. Je to rychlovka.Kulicky se delaji takovym tim pulkulatym na zmrzlinu ci melouny.Vyborny napad je tady: http://manek.bloguje.cz/469805-smazena-zmrzlina.php

  • Anonym | 3. 2. 2007 14:36

    Neroztece, neroztece, obal to jisti...a je to dobrota!

  • Jan Hegr | 3. 2. 2007 12:41

    Já zase nechápu, jak muže někdo osmažit zmrzinu? Dit se to musí roztýct ne?

  • Airan Novakova | 3. 8. 2006 17:03

    Pani Michaelo, jedna se o normalni strouhany kokos, omlouvam se - mela jsem to napsat. I sypke veci se daji odmerit v ml, je to dokone jednodussi nez vazene:-)Pani Katko, mam takovou pulkulatou lzici, pak dve polokoule zmrzliny davam k sobe:-)Jedna se o vyborny dezert, oblibeny v restauracnich zarizeni.

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:52

    Spíš by mě zajímalo, jak se udělají ze zmrzliny kuličky... v rukách bude tát a lžičkou neudělám kuličku...

  • Katka Škopková | 25. 7. 2006 09:51

    podle mě je ten kokos sušený-strouhaný a paní Airan ho odsypává do 150 ml hrnku, takže ho nasype do 1/3 hrnku.

  • Michaela Atherton | 21. 7. 2006 15:52

    ten kokos je suseny, cerstvy nebo jen mleko? Nejak totiz nechapu ty mililitry...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Svačina Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cornflakes Hnědý cukr Kokos Mléko Vejce Zmrzlina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Gnocchi se špenátovou omáčkou

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Kuskus se zeleninou a červenou čočkou

Jablečný koláč s ořechy

Jablečný koláč s ořechy

Květákový nákyp se šunkou

Květákový nákyp se šunkou

Lískové koláčky

Lískové koláčky

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Rybí steak

Rybí steak

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

88
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
43
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
38
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
38
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

Patrasová po propuštění z Bohnic promluvila: Hrozná krutost! Nikdy to nepřebolí

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

  • Recepty.cz
  • Smažená zmrzlina II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact