• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažená treska v bylinkách s chipsy
Napište svůj komentář k receptu

Smažená treska v bylinkách s chipsy

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks treska
    • sůl
    • pepř mletý citronový
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžíce kerblík
    • 2
      ks sušená rajčata
    • olivový olej
  • Chipsy
    • 8
      ks brambory typ B
    • 4
      lžíce olivový olej
    • sůl
  • DIP
    • 1
      ks bílý jogurt hustý
    • 1
      lžíce smetana 30%
    • 1
      lžíce limetková šťáva
    • limetková kůra 1/2 lžíce
    • sůl
    • pepř mletý zelený

Postup přípravy receptu

1
Umíchejte hladký dip a uložte ho do ledničky.
2
Rybu z obou stran osolte, naložte do jogurtu a nechte alespoň 1 hodinu odpočinout v ledničce.
3
Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte je na tenká kolečka. Troubu rozehřejte na 180 °C, plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něm brambory, osolte je a zakapejte olejem. Upečte dozlatova, asi 15 minut můžete je ale také fritovat ve vysoké vrstvě oleje).
4
Mezitím rybu osušte, obalte v petrželce nakrájené na nudličky a v jemně nasekaných rajčatech. Na pánvi rozehřejte olej a rybu z obou stran zprudka orestujte, z každé asi 4 minuty. Podávejte ji s bramborami a dipem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená marinovaná treska

Smažená marinovaná treska

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Smažené brambůrky - chipsy

Smažené brambůrky - chipsy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Brambory Kerblík Limetková kůra Limetková šťáva Olivový olej Pepř mletý Petrželka Smetana Sůl Sušená rajčata Treska
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborový salát s olejem

Bramborový salát s olejem

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Rybízový koláč II.

Rybízový koláč II.

Staročeský guláš

Staročeský guláš

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Křehký, výjimečně dobrý makový koláč

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Pečené kuře - Medová kuřecí stehna

Rozpékané bylinkové brambory

Rozpékané bylinkové brambory

Bramborový guláš s baby karotkou

Bramborový guláš s baby karotkou

Margot řezy ....Danča

Margot řezy ....Danča

Doporučujeme

20 minut
Mexický těstovinový salát

Mexický těstovinový salát

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

110 minut
Focaccia

Focaccia

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

Poslední sledované recepty

129
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
90
Třešňové knedlíčky z tvarohového těsta
Třešňové knedlíčky z…
89
Trhanec s jahodovým (ovocným) přelivem
Trhanec s jahodovým …
87
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Tvarohové knedlíky s…
86
Tvarohové knedlíky s jahodovou omáčkou
Tvarohové knedlíky s…

Zajímavé články

Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina, která je opět „in“. Dejte jí šanci i vy!
Pohanka: Nenápadná bezlepková superpotravina,…
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s jídelníčkem, díky kterému půjdou kila sama dolů
Jak zhubnout 5 kg: Efektivní a zdravý plán i s…
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se neobejde?
Dokonalé tiramisu: Jak na něj a bez čeho se…
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Zapomeňte na podpatky! Stylistka radí, jaké letní boty vám přidají výšku bez bolesti

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michal David chystá show po vzoru světových celebrit: Takhle vypadá scéna za 13 mega!

Michal David chystá show po vzoru světových celebrit: Takhle vypadá scéna za 13 mega!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Další doporučené recepty:

Smažená rýže s houbami marinovanými v sojové omáčce s tuňákem
Smažená rýže s houbami marinovanými v…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem
Smažená tlačenka s falešným bramborovým…
Smažená zelenina po italsku
Smažená zelenina po italsku
Smažená zmrzlina
Smažená zmrzlina
Smažená zmrzlina s malinami
Smažená zmrzlina s malinami
  • Recepty.cz
  • Smažená treska v bylinkách s chipsy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact