• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Smažená treska v bylinkách s chipsy
Napište svůj komentář k receptu

Smažená treska v bylinkách s chipsy

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
Smažená treska v bylinkách s chipsy
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks treska
    • sůl
    • pepř mletý citronový
    • 2
      lžíce bílý jogurt
    • 1
      hrst petrželka
    • 1
      lžíce kerblík
    • 2
      ks sušená rajčata
    • olivový olej
  • Chipsy
    • 8
      ks brambory typ B
    • 4
      lžíce olivový olej
    • sůl
  • DIP
    • 1
      ks bílý jogurt hustý
    • 1
      lžíce smetana 30%
    • 1
      lžíce limetková šťáva
    • limetková kůra 1/2 lžíce
    • sůl
    • pepř mletý zelený

Postup přípravy receptu

1
Umíchejte hladký dip a uložte ho do ledničky.
2
Rybu z obou stran osolte, naložte do jogurtu a nechte alespoň 1 hodinu odpočinout v ledničce.
3
Mezitím oloupejte brambory a nakrájejte je na tenká kolečka. Troubu rozehřejte na 180 °C, plech vyložte pečicím papírem. Rozložte na něm brambory, osolte je a zakapejte olejem. Upečte dozlatova, asi 15 minut můžete je ale také fritovat ve vysoké vrstvě oleje).
4
Mezitím rybu osušte, obalte v petrželce nakrájené na nudličky a v jemně nasekaných rajčatech. Na pánvi rozehřejte olej a rybu z obou stran zprudka orestujte, z každé asi 4 minuty. Podávejte ji s bramborami a dipem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená marinovaná treska

Smažená marinovaná treska

Panenky v parmském kabátku s batátovými chipsy

Panenky v parmském kabátku s…

Smažené brambůrky - chipsy

Smažené brambůrky - chipsy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Pokrmy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Brambory Kerblík Limetková kůra Limetková šťáva Olivový olej Pepř mletý Petrželka Smetana Sůl Sušená rajčata Treska
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškový med

Pampeliškový med

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Bramboráky z kyselého zelí

Bramboráky z kyselého zelí

Vynikající pomazánka z nivy

Vynikající pomazánka z nivy

Kuře v zelenině

Kuře v zelenině

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Celerový krém s celerovými lupínky

Celerový krém s celerovými lupínky

Kuře s nádivkou podle Zdeňka Pohlreicha

Kuře s nádivkou podle Zdeňka…

Doporučujeme

35 minut
Masové kuličky s pečenou dýní a petrželovým pyré

Masové kuličky s pečenou dýní a…

50 minut
Dršťková z bedel

Dršťková z bedel

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

55 minut
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou

45 minut
Nakládané houbičky

Nakládané houbičky

30 minut
Mexická tortilla se zelným salátem

Mexická tortilla se zelným salátem

65 minut
Jablkový koláč s drobenkou

Jablkový koláč s drobenkou

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

58
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Králičí hřbet v hořčičné…
57
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
47
Plec pečená (nejen) se zelím
Plec pečená (nejen) se…
39
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
"Kočičí tanec" - kroupy…
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty, které se dědí po generace
Vesnické polévky 7x jinak: Poctivé české recepty,…
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte sladký recept ze starých krajových kuchařek
Víte, co je „rozcuchaná nevěsta"? Ochutnejte…
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob, jak zužitkovat úrodu jablek
Znáte jablečné máslo? Zkuste další skvělý způsob,…
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
Jak správně usušit houby, aby nezplesnivěly
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si rychle, levně a klidně i bez masa
10 nápadů na večeři jako od babičky: Uvařte si…
AHA.cz Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Šílená zrada! Adamec za zdmi ústavu... z rozhodnutí Jany

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Podzimní bundy a kabáty: Jakým se vyhnout s většími prsy i pozadím a co sluší vysokým postavám?

Ženy.cz Po ránu mluvit prostě nebudu!

Po ránu mluvit prostě nebudu!

Blesk.cz Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

Nesmrtelné písně Karla Gotta: Která byla hitem v roce vašeho narození?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Velký horoskop lásky na říjen: Kdo ustojí krizi, kdo otěhotní a na koho čeká osudový vztah?

Další doporučené recepty:

Smažená rýže s houbami marinovanými v sojové omáčce s tuňákem
Smažená rýže s houbami marinovanými v…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem
Smažená tlačenka s falešným bramborovým…
Smažená zelenina po italsku
Smažená zelenina po italsku
Smažená zmrzlina
Smažená zmrzlina
Smažená zmrzlina s malinami
Smažená zmrzlina s malinami
  • Recepty.cz
  • Smažená treska v bylinkách s chipsy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact