A kam by to koreni asi melo zmizet??
Vyzkousela jsem a naprosto skvele. Ale je dobre tlacenku obalovat 2x aby behem smazeni nevytekl sulc jinak davam za 1. A pripojuji se k tomu ze je lepe kdyz je masovejsi neni to takova kaloricka bomba.
Paneboze, kdo muze byt takove prase, ze osmazi tlacenku? Co to bude priste? Smazeny bobek? Taky budu cist komentare: Je to nezvykle, ale dobre a levne. Bezte s tim do haje a naucte se doopravdy varit. Chce se mi blejt velebnosti.
No????já jsem smaženou tlačenku ještě nejedl a ani se na to nechystám,ale velice rád bych viděl ty trdla co to dělala :-D
fuj
No...! pořád z toho cítím to koření. Jako bych obalil prejt. Ale zvláštní zkušenost. :-)
Mirko,já tlačenku s cibulí a octem miluju,ale tohle fakt úplně jiné... .Chce to ale(jak píše Jana) masitou tlačenku,kde je méně rosolu a více masa-tady u nás jí prodávají jako:selskou :-))
Já mám taky nejraději tlačenku klasicky,ale ochutnala jsem i tuto smaženou a je to vynikající.Je ale opravdu důležité koupit raději dražší a masitější tlačenku,jinak by to nebylo ono.Fakt vynikající dobrota.Je to nezvyklé,ale i nezvykle dobré.o))
Tlačenka jako řízek ?? Tak to mě teda vůbec neláká!!Já nejradši tlačenku s cibulí a octem!! Ale jak se říká každý člověk má jiné chutě.