• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažená játra po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Smažená játra po čínsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená játra po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 300
      g játra drůběží
    • 3
      ks pórek
    • 5
      stroužek česnek 4-5
    • mletý kmín
    • zázvor Trošku
    • cukr Trošku
    • 0,50
      lžička vegeta Nebo Harmonie chuti
    • sojová omáčka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 6
      lžíce olej 5-6

Postup přípravy receptu

1
Játra nakrájíme na tenké plátky (lépe se krájí pokud je dáme na chvíli do mrazáku). Rozmícháme solamyl s vodou na kašičku, přidáme játra a promícháme aby se játra obalila. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme játra a za stálého míchání smažíme na silném ohni. Až se kousky jater od sebe oddělí, přidáme na kolečka nakrájený pórek, koření a na plátky nakrájený česnek.
2
Směs mícháme a ještě chvíli smažíme. Po přidání pórku asi tak ještě 5 minut. Hodí se k rýži, nebo k opečeným bramborám, stačí i kousek dobrého chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Smažená játra s dipem

Smažená játra s dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Sofiee
    Sofiee | 2. 12. 2010 19:41

    Recept jsem vyzkoušela. Výsledek byl fajn, ale asi jsem to přehnala se solamylem, protože takový ten sosík okolo měl poměrně zajímavou konzistenci. Jinak mně i přítelovi chutnalo. :)

  • Monika Krausova | 1. 9. 2008 12:47

    nahradila jsem misto solamylu, chlebovou mouku:) ale uzasny.... diky za recept!

  • Jiří Vymětal | 22. 9. 2007 11:11

    Soňo ,Solamyl je obyčejný bramborový škrob.

  • paulusova sona | 14. 2. 2007 13:38

    chci se zeptat pokud nemam solamyl,cim to jde nahradit. nebydlime totiz v crdekuji

  • Anonym | 31. 1. 2006 11:25

    Výýýýýýýýýýýýýýýtečné!

  • Jiří Vymětal | 10. 2. 2005 20:15

    Miluji tyhle pokrmy. Doporučuji i jednodužší, ale skvělou verzi: Kolik g jater, tolik g cibule(místo pórku) na kolečka, na 300g jater aspoň 6 lžic sojovky,česnek, vegeta, cukr stejný,postup stejný, bez zázvoru a kmínu. Jedině s chlebem !!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Játra Mletý kmín Olej Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vegeta Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Česneková pomazánka - nejlepší

Česneková pomazánka - nejlepší

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v leču

Kuřecí noky do polévky

Kuřecí noky do polévky

Česneková pomazánka - Ježek

Česneková pomazánka - Ježek

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Nočky se špenátem a slaninou

Nočky se špenátem a slaninou

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem

"Chlupačky" - zapékané chlupaté…

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

84
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s…
64
Smoothie s kokosovým mlékem
Smoothie s kokosovým…
54
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
51
Brokolicové špagety s ořechy
Brokolicové špagety s…
51
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Smažená játra po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact