Luxusní, za 5 min. hotovo a je vážně vynikající, já si jí právě dávám jen s chlébem :)
lepší je to ještě obalené v mouce... pro celiaky v kukuřičné hladké... pak to chutná geniálně
Dneska jsem ji udelala k veceri a musim rict ze byla bajecna.Fakt suor tecept.Davam za jedna z hvezdou.
Opravdu vynikající!Jedno z našich nejoblíbenějších rychlých jídel!
Tak to jsem necekal, tak jednoducha priprava a je to genialni.
Hlíva je výborná a hlavně zdravá. Také jí smažím jak píše Pavel a je to super.
Paprika nezhorkne, nejde jej tam veľa. Smaží sa na oleji dozlatova po oboch stranách pár minút, tak ani nestihne zhorknúť. Prajem dobrú chuť
Nezlobte se Pavle , ještě se chci zeptat,jestli paprika nezhořkne , než se osmaží hlíva.Nebo je to taková rychlovka,dvě minutky z každé strany a stačí? Díky za trpělivost.
Solím ich normálne pred smažením. Doporučujem ako prílohu podávať topinky.
Pavle,když jehlíva jako játra,solí se také až před podáváním? Nemám s hlívou zkušenosti.Dík za odpověď.
Pozor, hliva je ako "játra", čím dlhšie sa upravuje, tým je tvrdšia. Dá sa konzumovať aj surová.
Chuť má podobnou žampionům, mám s ní ale jednu špatnou zkušenost - je dost tuhá i po dlouhém vaření. Smažit jsem ji nezkoušela, ale třeba ve falešné dršťkové hlíva byla tvrdá. Má autor to smažení vyzkoušené?
Už dlouho mám chuť vyzkoušet hlívu. Jakou má chuť? Jako žampiony, nebo hříbky?