• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
Napište svůj komentář k receptu

Smažená hlíva

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená hlíva
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hlíva ústřičná
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletá paprika červená sladká

Postup přípravy receptu

1
Celé kloboučky hlívy osolíme, okořeníme pepřem, sladkou mletou červenou paprikou a z obou stran opečeme na malém množství oleje do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva s hořčicí

Hlíva s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 19. 3. 2014 09:10

    S celozrným chlebem a čerstvou zeleninou to byla výborná večeře.

  • Daien | 26. 9. 2012 20:09

    Luxusní, za 5 min. hotovo a je vážně vynikající, já si jí právě dávám jen s chlébem :)

  • Vlasta Novák | 16. 5. 2012 09:27

    Dobrý den, známku jsem smazal.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 21:00

    Chtěla jsem dat jedničku a uklikla jsem se. Je to super recept.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 20:59

    Výborný a rychly recept.

  • cilka | 19. 1. 2011 14:54

    lepší je to ještě obalené v mouce... pro celiaky v kukuřičné hladké... pak to chutná geniálně

  • michaela picková | 3. 2. 2010 18:51

    Dneska jsem ji udelala k veceri a musim rict ze byla bajecna.Fakt suor tecept.Davam za jedna z hvezdou.

  • Soňa Formánková | 29. 10. 2008 18:28

    Opravdu vynikající!Jedno z našich nejoblíbenějších rychlých jídel!

  • Pete | 31. 8. 2006 14:46

    Tak to jsem necekal, tak jednoducha priprava a je to genialni.

  • Jana St. | 22. 8. 2006 18:29

    Hlíva je výborná a hlavně zdravá. Také jí smažím jak píše Pavel a je to super.

  • Pavel | 15. 8. 2006 20:23

    Paprika nezhorkne, nejde jej tam veľa. Smaží sa na oleji dozlatova po oboch stranách pár minút, tak ani nestihne zhorknúť. Prajem dobrú chuť

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 10:18

    Nezlobte se Pavle , ještě se chci zeptat,jestli paprika nezhořkne , než se osmaží hlíva.Nebo je to taková rychlovka,dvě minutky z každé strany a stačí? Díky za trpělivost.

  • Pavel | 11. 8. 2006 10:12

    Solím ich normálne pred smažením. Doporučujem ako prílohu podávať topinky.

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 08:27

    Pavle,když jehlíva jako játra,solí se také až před podáváním? Nemám s hlívou zkušenosti.Dík za odpověď.

  • Pavel | 10. 8. 2006 20:38

    Pozor, hliva je ako "játra", čím dlhšie sa upravuje, tým je tvrdšia. Dá sa konzumovať aj surová.

  • eviku | 8. 8. 2006 15:36

    Chuť má podobnou žampionům, mám s ní ale jednu špatnou zkušenost - je dost tuhá i po dlouhém vaření. Smažit jsem ji nezkoušela, ale třeba ve falešné dršťkové hlíva byla tvrdá. Má autor to smažení vyzkoušené?

  • Alena | 7. 8. 2006 21:43

    Už dlouho mám chuť vyzkoušet hlívu. Jakou má chuť? Jako žampiony, nebo hříbky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlíva ústřičná Mletá paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Templářský dort tmavý

Templářský dort tmavý

Námořnické kotlety

Námořnické kotlety

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Americký hamburger

Americký hamburger

K - Nadívaná kuřecí stehna

K - Nadívaná kuřecí stehna

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Šneci s anglickou slaninou a kořením

Čokoládové sušenky (Chocolate Chip Cookies)

Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…

Hovězí vývar

Hovězí vývar

Zapečené lilky

Zapečené lilky

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

89
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
37
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
33
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
32
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
28
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

Vrcholně elegantní Kate na oslavách konce války: Prostě princezna!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Další doporučené recepty:

Slunečnicový chléb domácí
Slunečnicový chléb domácí
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažená játra s dipem
Smažená játra s dipem
Smažená kapusta
Smažená kapusta
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact