lepší je to ještě obalené v mouce... pro celiaky v kukuřičné hladké... pak to chutná geniálně
michaela picková
|3. 2. 2010 18:51
Dneska jsem ji udelala k veceri a musim rict ze byla bajecna.Fakt suor tecept.Davam za jedna z hvezdou.
Soňa Formánková
|29. 10. 2008 18:28
Opravdu vynikající!Jedno z našich nejoblíbenějších rychlých jídel!
Pete
|31. 8. 2006 14:46
Tak to jsem necekal, tak jednoducha priprava a je to genialni.
Jana St.
|22. 8. 2006 18:29
Hlíva je výborná a hlavně zdravá. Také jí smažím jak píše Pavel a je to super.
Pavel
|15. 8. 2006 20:23
Paprika nezhorkne, nejde jej tam veľa. Smaží sa na oleji dozlatova po oboch stranách pár minút, tak ani nestihne zhorknúť. Prajem dobrú chuť
Šárka Tkáčová
|11. 8. 2006 10:18
Nezlobte se Pavle , ještě se chci zeptat,jestli paprika nezhořkne , než se osmaží hlíva.Nebo je to taková rychlovka,dvě minutky z každé strany a stačí? Díky za trpělivost.
Pavel
|11. 8. 2006 10:12
Solím ich normálne pred smažením. Doporučujem ako prílohu podávať topinky.
Šárka Tkáčová
|11. 8. 2006 08:27
Pavle,když jehlíva jako játra,solí se také až před podáváním? Nemám s hlívou zkušenosti.Dík za odpověď.
Pavel
|10. 8. 2006 20:38
Pozor, hliva je ako "játra", čím dlhšie sa upravuje, tým je tvrdšia. Dá sa konzumovať aj surová.
eviku
|8. 8. 2006 15:36
Chuť má podobnou žampionům, mám s ní ale jednu špatnou zkušenost - je dost tuhá i po dlouhém vaření. Smažit jsem ji nezkoušela, ale třeba ve falešné dršťkové hlíva byla tvrdá. Má autor to smažení vyzkoušené?
Alena
|7. 8. 2006 21:43
Už dlouho mám chuť vyzkoušet hlívu. Jakou má chuť? Jako žampiony, nebo hříbky?