• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
Napište svůj komentář k receptu

Smažená hlíva

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená hlíva
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hlíva ústřičná
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletá paprika červená sladká

Postup přípravy receptu

1
Celé kloboučky hlívy osolíme, okořeníme pepřem, sladkou mletou červenou paprikou a z obou stran opečeme na malém množství oleje do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva s hořčicí

Hlíva s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 19. 3. 2014 09:10

    S celozrným chlebem a čerstvou zeleninou to byla výborná večeře.

  • Daien | 26. 9. 2012 20:09

    Luxusní, za 5 min. hotovo a je vážně vynikající, já si jí právě dávám jen s chlébem :)

  • Vlasta Novák | 16. 5. 2012 09:27

    Dobrý den, známku jsem smazal.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 21:00

    Chtěla jsem dat jedničku a uklikla jsem se. Je to super recept.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 20:59

    Výborný a rychly recept.

  • cilka | 19. 1. 2011 14:54

    lepší je to ještě obalené v mouce... pro celiaky v kukuřičné hladké... pak to chutná geniálně

  • michaela picková | 3. 2. 2010 18:51

    Dneska jsem ji udelala k veceri a musim rict ze byla bajecna.Fakt suor tecept.Davam za jedna z hvezdou.

  • Soňa Formánková | 29. 10. 2008 18:28

    Opravdu vynikající!Jedno z našich nejoblíbenějších rychlých jídel!

  • Pete | 31. 8. 2006 14:46

    Tak to jsem necekal, tak jednoducha priprava a je to genialni.

  • Jana St. | 22. 8. 2006 18:29

    Hlíva je výborná a hlavně zdravá. Také jí smažím jak píše Pavel a je to super.

  • Pavel | 15. 8. 2006 20:23

    Paprika nezhorkne, nejde jej tam veľa. Smaží sa na oleji dozlatova po oboch stranách pár minút, tak ani nestihne zhorknúť. Prajem dobrú chuť

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 10:18

    Nezlobte se Pavle , ještě se chci zeptat,jestli paprika nezhořkne , než se osmaží hlíva.Nebo je to taková rychlovka,dvě minutky z každé strany a stačí? Díky za trpělivost.

  • Pavel | 11. 8. 2006 10:12

    Solím ich normálne pred smažením. Doporučujem ako prílohu podávať topinky.

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 08:27

    Pavle,když jehlíva jako játra,solí se také až před podáváním? Nemám s hlívou zkušenosti.Dík za odpověď.

  • Pavel | 10. 8. 2006 20:38

    Pozor, hliva je ako "játra", čím dlhšie sa upravuje, tým je tvrdšia. Dá sa konzumovať aj surová.

  • eviku | 8. 8. 2006 15:36

    Chuť má podobnou žampionům, mám s ní ale jednu špatnou zkušenost - je dost tuhá i po dlouhém vaření. Smažit jsem ji nezkoušela, ale třeba ve falešné dršťkové hlíva byla tvrdá. Má autor to smažení vyzkoušené?

  • Alena | 7. 8. 2006 21:43

    Už dlouho mám chuť vyzkoušet hlívu. Jakou má chuť? Jako žampiony, nebo hříbky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlíva ústřičná Mletá paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ukrajinský boršč II.

Ukrajinský boršč II.

Zapečená bramborová kaše s vejci

Zapečená bramborová kaše s vejci

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Houbová staročeská pečínka s bramborem

Vdolky s jablečným rozvarem

Vdolky s jablečným rozvarem

"Pěnové" koláčky z listového těsta

"Pěnové" koláčky z listového těsta

Rýže s kari na smetaně

Rýže s kari na smetaně

Narozeninový dort s "marcipánem"

Narozeninový dort s "marcipánem"

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s celerem

Doporučujeme

40 minut
Tortilly s masovými kuličkami

Tortilly s masovými kuličkami

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

84
Dýňová tortila
Dýňová tortila
59
Papriková krkovice
Papriková krkovice
54
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
51
Máslové řízky
Máslové řízky
50
Virgin mojito
Virgin mojito

Zajímavé články

Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a zachutná i dětem
Quinoa: Superpotravina, která pomáhá s hubnutím a…
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých sladkostí, ze kterých budou děti nadšené
Dort za vysvědčení: 10 krásných a jednoduchých…
Svatojánská ořechovka: Tradiční letní lahůdka pro milovníky domácích likérů
Svatojánská ořechovka: Tradiční letní lahůdka pro…
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy nezklamou a jsou hotové za pár minut
Šest úžasných receptů na čínu, které nikdy…
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte hvězdou pláže
Expresní dieta před dovolenou: Zhubněte a buďte…
AHA.cz Páni kluci slavili 50 let: Zlomené srdce zamilované Reifové

Páni kluci slavili 50 let: Zlomené srdce zamilované Reifové

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Pantofle, které nezujete celé léto: Toto jsou tipy stylistky na nejpohodlnější obuv!

Pantofle, které nezujete celé léto: Toto jsou tipy stylistky na nejpohodlnější obuv!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Radostná novinka Báry Mottlové (38): Zpěvačka je těhotná!

Radostná novinka Báry Mottlové (38): Zpěvačka je těhotná!

SportRevue.cz 45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

45 let? Žádný věk! Nejslavnější fotbalová manželka světa je stále šik

Maminka.cz Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Takhle vypadá láska. Milující máma porodila navzdory všem děti s trpasličí nemocí a je inspirací pro ostatní

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a toxické vztahy: Kdo bývá největší obětí?

Znamení zvěrokruhu a toxické vztahy: Kdo bývá největší obětí?

Další doporučené recepty:

Slunečnicový chléb domácí
Slunečnicový chléb domácí
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažená játra s dipem
Smažená játra s dipem
Smažená kapusta
Smažená kapusta
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact