• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
Napište svůj komentář k receptu

Smažená hlíva

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 21
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažená hlíva
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hlíva ústřičná
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka mletá paprika červená sladká

Postup přípravy receptu

1
Celé kloboučky hlívy osolíme, okořeníme pepřem, sladkou mletou červenou paprikou a z obou stran opečeme na malém množství oleje do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená hlíva s nivou

Zapečená hlíva s nivou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva na kořenové zelenině se smetanou

Hlíva s hořčicí

Hlíva s hořčicí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 19. 3. 2014 09:10

    S celozrným chlebem a čerstvou zeleninou to byla výborná večeře.

  • Daien | 26. 9. 2012 20:09

    Luxusní, za 5 min. hotovo a je vážně vynikající, já si jí právě dávám jen s chlébem :)

  • Vlasta Novák | 16. 5. 2012 09:27

    Dobrý den, známku jsem smazal.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 21:00

    Chtěla jsem dat jedničku a uklikla jsem se. Je to super recept.

  • Denny74 | 15. 5. 2012 20:59

    Výborný a rychly recept.

  • cilka | 19. 1. 2011 14:54

    lepší je to ještě obalené v mouce... pro celiaky v kukuřičné hladké... pak to chutná geniálně

  • michaela picková | 3. 2. 2010 18:51

    Dneska jsem ji udelala k veceri a musim rict ze byla bajecna.Fakt suor tecept.Davam za jedna z hvezdou.

  • Soňa Formánková | 29. 10. 2008 18:28

    Opravdu vynikající!Jedno z našich nejoblíbenějších rychlých jídel!

  • Pete | 31. 8. 2006 14:46

    Tak to jsem necekal, tak jednoducha priprava a je to genialni.

  • Jana St. | 22. 8. 2006 18:29

    Hlíva je výborná a hlavně zdravá. Také jí smažím jak píše Pavel a je to super.

  • Pavel | 15. 8. 2006 20:23

    Paprika nezhorkne, nejde jej tam veľa. Smaží sa na oleji dozlatova po oboch stranách pár minút, tak ani nestihne zhorknúť. Prajem dobrú chuť

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 10:18

    Nezlobte se Pavle , ještě se chci zeptat,jestli paprika nezhořkne , než se osmaží hlíva.Nebo je to taková rychlovka,dvě minutky z každé strany a stačí? Díky za trpělivost.

  • Pavel | 11. 8. 2006 10:12

    Solím ich normálne pred smažením. Doporučujem ako prílohu podávať topinky.

  • Šárka Tkáčová | 11. 8. 2006 08:27

    Pavle,když jehlíva jako játra,solí se také až před podáváním? Nemám s hlívou zkušenosti.Dík za odpověď.

  • Pavel | 10. 8. 2006 20:38

    Pozor, hliva je ako "játra", čím dlhšie sa upravuje, tým je tvrdšia. Dá sa konzumovať aj surová.

  • eviku | 8. 8. 2006 15:36

    Chuť má podobnou žampionům, mám s ní ale jednu špatnou zkušenost - je dost tuhá i po dlouhém vaření. Smažit jsem ji nezkoušela, ale třeba ve falešné dršťkové hlíva byla tvrdá. Má autor to smažení vyzkoušené?

  • Alena | 7. 8. 2006 21:43

    Už dlouho mám chuť vyzkoušet hlívu. Jakou má chuť? Jako žampiony, nebo hříbky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hlíva ústřičná Mletá paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na citronech

Kuře na citronech

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Výborný "podmaz" na chlebíčky

Gnocchi s listovým špenátem

Gnocchi s listovým špenátem

Tiramisu s banánem

Tiramisu s banánem

Dobroučká kuřecí pomazánka

Dobroučká kuřecí pomazánka

Kuře ,,MACO“

Kuře ,,MACO“

Výborný těstovinový salát s vejcem

Výborný těstovinový salát s vejcem

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Drožďové knedlíčky - kořeněné

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
26
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
25
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda
20
Chili (chilli) con carne
Chili (chilli) con carne

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

Agáta a Ornella: Rozkol v milionovém byznysu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Slunečnicový chléb domácí
Slunečnicový chléb domácí
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažená játra s dipem
Smažená játra s dipem
Smažená kapusta
Smažená kapusta
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
  • Recepty.cz
  • Smažená hlíva
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact