• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Napište svůj komentář k receptu

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

autor: milfis
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 63
doba přípravy: 6 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g strouhanka
    • 100
      g sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
1. Nejdříve si sýr nastrouháme na hrubém struhadle a zvlášť si rozšleháme vejce.
2
2. Široký hrnek nebo misku vymažeme tukem a vysypeme strouhankou.
3
3. Do hrníčku dáme polovinu nastrouhaného sýra, dále rozšlehané vajíčko a vše zasypeme zbývajícím sýrem, nahoru ještě nasypeme trochu strouhanky.
4
4. Vložíme do mikrovlnky a děláme na nejvyšší stupeň 5 minut.
5
5. Minutu necháme dojít.
6
Tip: Pro snadnější vyklopení obkroužíte sýr nožem a překlopíte na talíř.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 13. 3. 2017 10:48

    Vcelku se to povedlo sýr byl dobrý, žádný tvrdý nebo rozteklý hnus jak píší jiní, oceňuji minimální potřebu tuku, jediné, co se mi nelíbí, že strouhanka není opečená, křupavá, takže raději klasický recept

  • ep | 15. 6. 2016 21:31

    V rámci zábavy jsme to připravili. Cena těch ingrediencí je znásobena neutichajícím smíchem. Nejsme nijak nafrnění, ale tohle může žrát jen dobytek.

  • ep | 15. 6. 2016 21:24

    A celá rodinka si ,,čvachtá´´, co?! Zkuste pomyje, to takovým jako vy taky chutná, chro chro! :-D

  • Martin | 12. 2. 2016 11:13

    Asi mám výkonnou mikrovlnku, ale vytáhl jsem z toho hrnku super puk na hokej, ale jíst se to nedalo. A to ten sýr nebyl ani rozteklý a spojený. Strouhanka nahoru je asi zbytečná. A ani to jako sýr nevonělo. Asi udělám ještě jeden pokus, ale nevím kdy, chybí mi odvaha. :-(

  • zdenka | 27. 9. 2015 00:55

    za skousku clovek nic neda.tak radsi vzskousim a pak reknu svuj nazor. :-) :-)

  • Iva | 15. 9. 2015 20:30

    Zprznit neco tak jednoducheho chce talent.

  • Vylda | 15. 9. 2015 20:19

    Můžu se zeptat? Nejste náhodou šéfkuchařka v nějaké slavné restauraci?

  • Vylda | 15. 9. 2015 20:19

    Můžu se zeptat? Nejste náhodou šéfkuchařka v nějaké slavné restauraci?

  • Zdenka 77 | 30. 6. 2015 13:34

    No nevím jak kdo ,ale já větší hnus snad nikdy nejedla.Vlastně ono se to nedalo ani pozřít.Po uvedeném čase kdy mě smradem nasákl celý dům.Jsem z hrnku vyklopila jakousi tuhou tvrdou hmotu. :'( Letělo to do koše a udělala jsem si radši klasický smažák.

  • zdenka.s. | 28. 4. 2015 13:52

    Smažák už dělám jenom takhle,odpadá roztékání a prskání,jen pod a na vajíčko (nerozkvedlávám) dám šunku na kostičky ať ti moji mužští mají "maso" ;-) .Troubu na druhý nejvyšší stupeň 7minut a po vyndání chvilinku nechat ,pak objedu kraje nožem a vypadne krásný a chutný bochánek.A nahoru strouhanka je zbytečná.Vřele doporučuji. A Kuba by se měl nad sebou zamyslet . . Já říct doma fuj nad jídlem,tak jsem jí měla (facku)

  • Vylda | 25. 4. 2015 10:24

    Škoda sýru, vajíčka a vlastně i té strouhanky. :'(

  • Pavlína | 14. 3. 2015 09:23

    Není to pravda.Je to dobré, hlavně není sýr nasáklý tukem. Nám velice chutnalo :-D

  • Kuba | 31. 1. 2015 10:02

    Je to totálně hnusné a odporné.. nikomu nedoporučuji raději věnujte čas a více špinavého nádobí a udělejte si normální smažený sýr ..už to NIKDY NEBUDU DĚLAT.. FUJ!!

  • Kuba | 31. 1. 2015 10:02

    Je to totálně hnusné a odporné.. nikomu nedoporučuji raději věnujte čas a více špinavého nádobí a udělejte si normální smažený sýr ..už to NIKDY NEBUDU DĚLAT.. FUJ!!

  • ... | 25. 1. 2015 13:10

    Nova, presneji Lada Hruska, okopiroval recepty take, nejsou jeho tak co vas to sere

  • HRUSKAjeHNUJ | 4. 12. 2014 12:44

    co to je za drek? 100g strouhanky/100g syra ? TO NENI SMAZAK ale hruskova slichta ......kdo jinej muze vymejslet takovyhle hnusny nahrady nez debilni CESI

  • Prdlafka | 14. 11. 2014 12:32

    Proč?

  • Zdena | 29. 4. 2014 11:41

    Prosím, nekopírujte obrázky. tn.nova.cz

  • Zdena | 16. 3. 2014 18:57

    Dělám doporučené recepty. Je to skvělé. Dělám velmi rychlou a levnou majonézu. 1 celé vejce, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, 2 lžičky hořčice, 2 lžičky octa. Tohle vše dáme do válce od ručního mixéru, dolijeme olej do celkového objemu na válci 300 ml. Mixer ponoříme na dno a pomalu t8hneme nahoru. Tím je vše hotovo a je to ňamka, žádné nežádoucí přísady.

  • Hana | 20. 2. 2014 19:54

    Nedá mi to a musím také komentovat. Právě jsem vyzkoušela a musím souhlasit s Honzou, že mi s toho vyšel, přestože jsme to dělala přesně dle receptu, jen pěknej hnus. Pořádnej beton , který má do smažáku hodně daleko. Málem jsem si vylámala všechny zuby. Ble!!!!!! :-( :-( :-(

  • Honza | 20. 2. 2014 13:21

    Tento recept jsem zkoušel, na rozdíl od některých pisálků a funguje jedine když se mikrovlnka zapne na 3 min. a a 75 % výkonu. Rozhodně ne na plno a 5 min.

  • Martina | 19. 2. 2014 07:57

    Spíš něž samotný smažák mně pohoršuje kopírování fotografií rovnou od Hrušky.

  • zdeňka s.
    zdeňka s. | 18. 2. 2014 20:42

    Já takhle dělám smažák asi dva roky,do docela normálního hrnku,pod vajíčko a na vajíčko dám vrstvičku šunky na kostičky.V mikrovlnce na předposlední stupeň 8minut.U nás už jinak sýr nechtějí a to mám mužský dost velký kritiky.Opravdu nechápu komentáře.Ode mně 1s hvězdičkou.

  • TheKacabi
    TheKacabi | 18. 2. 2014 20:11

    a to je ta pětka od tebe? Zkoušelas to, že máš takové kecy? Neříkám, že jsem zastánce tohoto receptu (ani toho Hrušky), ale třeba to někomu vyhovuje, tak mu to neber. Takhle odsoudit něco, o čemž pochybuji, že jsi vařila, není korektní. Např já nejím nivu a taky tady neopětkovávám všechny recepty s nivou i když vím, že bych to nejedla... Tak takové recepty ignoruj a všem bude líp...

  • Dita | 18. 2. 2014 19:40

    A to nevis,ze na jidlo se fuj nerika :-$ !!!!

  • kristyna.knittlova
    kristyna.knittlova | 18. 2. 2014 19:29

    Fuj! Jak toho "jídlo" může mít vůbec označení smažák? Proberte se, vy kdo "toho" vaří, ušetří Vám to akorát čas a ne peníze jak "slavný" Hruška říká! Není nad pořádný smažák! A vůbec vsechny ty jeho blivajzny jsou... :-$

  • patrik base | 18. 2. 2014 17:41

    neda se to jist :(

  • Honza | 18. 2. 2014 13:23

    Tento recept je pěkná kravina. To, co vám vyjde je beton a ne smažák !!!!!!!

  • jana | 18. 2. 2014 11:44

    ten smažák je pořádný blivajs tuhý a tvrdý hnus-nikdy více :-(

  • Simča S.
    Simča S. | 17. 2. 2014 23:02

    Moc děkuji, dnes mne náhodou (nezávisle na tomto dotazu) poučila kolegyně v práci. Prý je ve zprávách, ale já dělám do 22 hodin, zprávy nezvldám :-)

  • Hanka | 17. 2. 2014 10:49

    Smažený sýr bez smažení je na těchto stránkách od roku 2005 a bez zkopírovaného obrázku :-$ .

  • Zdenka | 17. 2. 2014 09:41

    Je to reportér TV Nova. Pusťe si tohle: http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/lada-hruska-opet-vari-levne-a-chutne-udelejte-si-luxusni-domaci-tavenak-za-15-minut.html

  • Simča S.
    Simča S. | 16. 2. 2014 22:43

    Kdo je prosím Láďa Hruška???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Láďa Hruška
Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Strouhanka Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vynikající řezy Raffaelo

Vynikající řezy Raffaelo

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Srbská směs (nejen) na topinky

Srbská směs (nejen) na topinky

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Anglické těstoviny se špenátem a sýrem

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Uzený vývar

Uzený vývar

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Milionářské řezy se slaným karamelem
Milionářské řezy se…
15
Avokádové guacamole
Avokádové guacamole
12
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Další doporučené recepty:

Slovensko-mexický salát
Slovensko-mexický salát
Slunečnicový chléb domácí
Slunečnicový chléb domácí
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažená hlíva
Smažená hlíva
Smažená játra s dipem
Smažená játra s dipem
Smažená kapusta
Smažená kapusta
  • Recepty.cz
  • Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact