• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Napište svůj komentář k receptu

Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky

autor: milfis
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 58
doba přípravy: 6 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 100
      g strouhanka
    • 100
      g sýr
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
1. Nejdříve si sýr nastrouháme na hrubém struhadle a zvlášť si rozšleháme vejce.
2
2. Široký hrnek nebo misku vymažeme tukem a vysypeme strouhankou.
3
3. Do hrníčku dáme polovinu nastrouhaného sýra, dále rozšlehané vajíčko a vše zasypeme zbývajícím sýrem, nahoru ještě nasypeme trochu strouhanky.
4
4. Vložíme do mikrovlnky a děláme na nejvyšší stupeň 5 minut.
5
5. Minutu necháme dojít.
6
Tip: Pro snadnější vyklopení obkroužíte sýr nožem a překlopíte na talíř.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

Pivní rohlíky podle Ládi Hrušky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 13. 3. 2017 10:48

    Vcelku se to povedlo sýr byl dobrý, žádný tvrdý nebo rozteklý hnus jak píší jiní, oceňuji minimální potřebu tuku, jediné, co se mi nelíbí, že strouhanka není opečená, křupavá, takže raději klasický recept

  • ep | 15. 6. 2016 21:31

    V rámci zábavy jsme to připravili. Cena těch ingrediencí je znásobena neutichajícím smíchem. Nejsme nijak nafrnění, ale tohle může žrát jen dobytek.

  • ep | 15. 6. 2016 21:24

    A celá rodinka si ,,čvachtá´´, co?! Zkuste pomyje, to takovým jako vy taky chutná, chro chro! :-D

  • Martin | 12. 2. 2016 11:13

    Asi mám výkonnou mikrovlnku, ale vytáhl jsem z toho hrnku super puk na hokej, ale jíst se to nedalo. A to ten sýr nebyl ani rozteklý a spojený. Strouhanka nahoru je asi zbytečná. A ani to jako sýr nevonělo. Asi udělám ještě jeden pokus, ale nevím kdy, chybí mi odvaha. :-(

  • zdenka | 27. 9. 2015 00:55

    za skousku clovek nic neda.tak radsi vzskousim a pak reknu svuj nazor. :-) :-)

  • Iva | 15. 9. 2015 20:30

    Zprznit neco tak jednoducheho chce talent.

  • Vylda | 15. 9. 2015 20:19

    Můžu se zeptat? Nejste náhodou šéfkuchařka v nějaké slavné restauraci?

  • Vylda | 15. 9. 2015 20:19

    Můžu se zeptat? Nejste náhodou šéfkuchařka v nějaké slavné restauraci?

  • Zdenka 77 | 30. 6. 2015 13:34

    No nevím jak kdo ,ale já větší hnus snad nikdy nejedla.Vlastně ono se to nedalo ani pozřít.Po uvedeném čase kdy mě smradem nasákl celý dům.Jsem z hrnku vyklopila jakousi tuhou tvrdou hmotu. :'( Letělo to do koše a udělala jsem si radši klasický smažák.

  • zdenka.s. | 28. 4. 2015 13:52

    Smažák už dělám jenom takhle,odpadá roztékání a prskání,jen pod a na vajíčko (nerozkvedlávám) dám šunku na kostičky ať ti moji mužští mají "maso" ;-) .Troubu na druhý nejvyšší stupeň 7minut a po vyndání chvilinku nechat ,pak objedu kraje nožem a vypadne krásný a chutný bochánek.A nahoru strouhanka je zbytečná.Vřele doporučuji. A Kuba by se měl nad sebou zamyslet . . Já říct doma fuj nad jídlem,tak jsem jí měla (facku)

  • Vylda | 25. 4. 2015 10:24

    Škoda sýru, vajíčka a vlastně i té strouhanky. :'(

  • Pavlína | 14. 3. 2015 09:23

    Není to pravda.Je to dobré, hlavně není sýr nasáklý tukem. Nám velice chutnalo :-D

  • Kuba | 31. 1. 2015 10:02

    Je to totálně hnusné a odporné.. nikomu nedoporučuji raději věnujte čas a více špinavého nádobí a udělejte si normální smažený sýr ..už to NIKDY NEBUDU DĚLAT.. FUJ!!

  • Kuba | 31. 1. 2015 10:02

    Je to totálně hnusné a odporné.. nikomu nedoporučuji raději věnujte čas a více špinavého nádobí a udělejte si normální smažený sýr ..už to NIKDY NEBUDU DĚLAT.. FUJ!!

  • ... | 25. 1. 2015 13:10

    Nova, presneji Lada Hruska, okopiroval recepty take, nejsou jeho tak co vas to sere

  • HRUSKAjeHNUJ | 4. 12. 2014 12:44

    co to je za drek? 100g strouhanky/100g syra ? TO NENI SMAZAK ale hruskova slichta ......kdo jinej muze vymejslet takovyhle hnusny nahrady nez debilni CESI

  • Prdlafka | 14. 11. 2014 12:32

    Proč?

  • Zdena | 29. 4. 2014 11:41

    Prosím, nekopírujte obrázky. tn.nova.cz

  • Zdena | 16. 3. 2014 18:57

    Dělám doporučené recepty. Je to skvělé. Dělám velmi rychlou a levnou majonézu. 1 celé vejce, 1 lžička cukru, 1/2 lžičky soli, 2 lžičky hořčice, 2 lžičky octa. Tohle vše dáme do válce od ručního mixéru, dolijeme olej do celkového objemu na válci 300 ml. Mixer ponoříme na dno a pomalu t8hneme nahoru. Tím je vše hotovo a je to ňamka, žádné nežádoucí přísady.

  • Hana | 20. 2. 2014 19:54

    Nedá mi to a musím také komentovat. Právě jsem vyzkoušela a musím souhlasit s Honzou, že mi s toho vyšel, přestože jsme to dělala přesně dle receptu, jen pěknej hnus. Pořádnej beton , který má do smažáku hodně daleko. Málem jsem si vylámala všechny zuby. Ble!!!!!! :-( :-( :-(

  • Honza | 20. 2. 2014 13:21

    Tento recept jsem zkoušel, na rozdíl od některých pisálků a funguje jedine když se mikrovlnka zapne na 3 min. a a 75 % výkonu. Rozhodně ne na plno a 5 min.

  • Martina | 19. 2. 2014 07:57

    Spíš něž samotný smažák mně pohoršuje kopírování fotografií rovnou od Hrušky.

  • zdeňka s.
    zdeňka s. | 18. 2. 2014 20:42

    Já takhle dělám smažák asi dva roky,do docela normálního hrnku,pod vajíčko a na vajíčko dám vrstvičku šunky na kostičky.V mikrovlnce na předposlední stupeň 8minut.U nás už jinak sýr nechtějí a to mám mužský dost velký kritiky.Opravdu nechápu komentáře.Ode mně 1s hvězdičkou.

  • TheKacabi
    TheKacabi | 18. 2. 2014 20:11

    a to je ta pětka od tebe? Zkoušelas to, že máš takové kecy? Neříkám, že jsem zastánce tohoto receptu (ani toho Hrušky), ale třeba to někomu vyhovuje, tak mu to neber. Takhle odsoudit něco, o čemž pochybuji, že jsi vařila, není korektní. Např já nejím nivu a taky tady neopětkovávám všechny recepty s nivou i když vím, že bych to nejedla... Tak takové recepty ignoruj a všem bude líp...

  • Dita | 18. 2. 2014 19:40

    A to nevis,ze na jidlo se fuj nerika :-$ !!!!

  • kristyna.knittlova
    kristyna.knittlova | 18. 2. 2014 19:29

    Fuj! Jak toho "jídlo" může mít vůbec označení smažák? Proberte se, vy kdo "toho" vaří, ušetří Vám to akorát čas a ne peníze jak "slavný" Hruška říká! Není nad pořádný smažák! A vůbec vsechny ty jeho blivajzny jsou... :-$

  • patrik base | 18. 2. 2014 17:41

    neda se to jist :(

  • Honza | 18. 2. 2014 13:23

    Tento recept je pěkná kravina. To, co vám vyjde je beton a ne smažák !!!!!!!

  • jana | 18. 2. 2014 11:44

    ten smažák je pořádný blivajs tuhý a tvrdý hnus-nikdy více :-(

  • Simča S.
    Simča S. | 17. 2. 2014 23:02

    Moc děkuji, dnes mne náhodou (nezávisle na tomto dotazu) poučila kolegyně v práci. Prý je ve zprávách, ale já dělám do 22 hodin, zprávy nezvldám :-)

  • Hanka | 17. 2. 2014 10:49

    Smažený sýr bez smažení je na těchto stránkách od roku 2005 a bez zkopírovaného obrázku :-$ .

  • Zdenka | 17. 2. 2014 09:41

    Je to reportér TV Nova. Pusťe si tohle: http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/lada-hruska-opet-vari-levne-a-chutne-udelejte-si-luxusni-domaci-tavenak-za-15-minut.html

  • Simča S.
    Simča S. | 16. 2. 2014 22:43

    Kdo je prosím Láďa Hruška???

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Láďa Hruška
Pokrmy Chuťovky Z mléka / sýra Ze sýra Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Strouhanka Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Linecké cukroví DIA

Linecké cukroví DIA

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Zapečený rýžový nákyp s meruňkami

Alfédovy panenky

Alfédovy panenky

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Fofrperník

Fofrperník

Polévka z medvědího česneku

Polévka z medvědího česneku

Sušenky

Sušenky

Bulgurové rizoto s hlívou

Bulgurové rizoto s hlívou

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

58
Lemon Pie Vanilla Cheesecake
Lemon Pie Vanilla…
40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
34
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
29
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
26
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

Rozvedená Jennifer Lopezová: Ukázala bradavku

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Další doporučené recepty:

Slovensko-mexický salát
Slovensko-mexický salát
Slunečnicový chléb domácí
Slunečnicový chléb domácí
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažák bez prskání - sýrové placičky
Smažená hlíva
Smažená hlíva
Smažená játra s dipem
Smažená játra s dipem
Smažená kapusta
Smažená kapusta
  • Recepty.cz
  • Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact