Houby zalijte vodou nejlépe několik hodin předem a pak vařte půl hodiny. Cibulku nasekejte nadrobno, osmažte na oleji, přidejte houby a vývar z hub, chvíli povařte, vlijte smetanu s rozmíchanou moukou, nechte přejít varem, osolte, opepřete. Vložte šmakouna a nechte prohřát. Na talíři posypte zelenou petrželkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|6. 8. 2008 23:02
Definice šmakouna je velice krátká, jedná se o plátek bílkovinné hmoty, která je vyrobena z čistých vaječných bílků, tedy z albuminu. Z bílků se speciální technologií stanou slisované plátky. Jani najdi si http://www.vareni.cz/trendy/smakoun/,tam je dostačující vysvětlení:-))))Ladka
Jana Remková
|6. 8. 2008 22:41
No,Ráda bych věděla,milá Laďko,pokud je to od tebe,co je to šmakoun?Díky!