Slepici a zeleninu spolu uvaříme, dokud slepice není měkká. Zatím si připravíme zavářku. V misce rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku a kečup. Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Pečeme 10-15 minut. Vykrajujeme a krátce povaříme v polévce.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
muhehe
|28. 3. 2015 15:55
další idiot co do vyvaru da vařit česnek, po hodině mačeni česneku ve vodě vyvar zhořkne a bude smrdět a se zdravejch věci z česneku ve vyvaru nebude vubec nic, některejm lidem by se měly tyto šilenosti zakazat zveřejňovat, polerajcha na vas aby vas přetahl tou největší vařechou na světě po palici, gordon by vas zrovna vykostil a použil :-D
vik
|20. 10. 2010 16:26
a co s tím rajčetem? miluju recepty který si někdo zkopíruje z jiných stránek