Masox/celá slepice má kosti a je to v silném vývaru proč masox?lidi vy jste hlupci
Totální nesmysl
To v Moravském Žižkově se říká kohoutovi slípák.
Moc dobrá omáčka! Doporučuji všem!
Výborná omáčka!
S kuretem taky vynikajici <3 <3 <3 !
slepice byla vynikající :-* :-P :-* :-) :-* :-* :-)) :-* O:-) :-* <3 :-* <:-) :-* <3 <3 <3 <3 <3
Bohužel nám to nechutnalo
spíš slepice na zelenině, ale fakt luxusní, lepší slepici těžko udělám
Omáčka byla mňamozní. Není to ta klasická od maminky, kde se začíná vařit na zlatavé cibulce s paprikou, ale je vynikající. Zelenina jí dá velký šmrnc :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
No tohle není slepice na smetaně ale na leču :-X :-X nikomu jsem se nezavděčila a tchýně mi zprdla :-X
proč jen jsem si nevybrala tuhle slepici na smetaně, ta má určitě lepší chuť
Já koupím slepici,oddělám prsa a stehna.Skelet i s kůží uvařím spolu s žaludky a kůžemi a játr. knedlíčky.Pak se skelet odere a použije na rizoto.,nebo orestuje s houbami a cibulí.kari a vegeta a rýže.To nemá chybu.Slepice je dostatečně silná ,proto nepoužívám špek a smetanu dávám na půl s jogurtem.
Jídlo nevybočující z průměru. Dělěl jsem jej 2 dny. První den jsem si slepici uvařil a sruhý den jsem porce dusil. Přidal jsem pro zlepšení chtě masox.
Proč přidávat slaninu,olej ,máslo -vždyt ta kura je dost mastná.....
Toto jídlo možno uvařit taky tak,že použijeme maso z uvařené slepičí polévky.
Tohle jidlo znam uz davno. Je to vyborne a je to oblibene jidlo mych deti
Ne ne pocházím a žiji ve východních Čecháh, . Zdravím Slezsko.
Paní Jano,Vy jste asi ze Slezska,kury se říká slepicím myslím jenom u nás.To já jenom,aby ostatní věděli,čeho jste se zbavila.
Tak jsem se zbavila jedné kury a uvařila podle tohoto receptu. Nemá chybu. Jen jsem dala anglickopu slaninu přímo na cibulku a nechala zadusit, bylo toho dost a nezbylo. Určitě budu dělat i z kuřete je to rychlejší.Dávám za 1.