• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Slepice na čínský způsob
Napište svůj komentář k receptu

Slepice na čínský způsob

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slepice na čínský způsob
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 1
      ks slepice
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      bobkový list
    • sůl
    • pepř mletý a nové koření

Postup přípravy receptu

1
Marináda: Do misky dáme olej, žloutek, sojovou a worchestrovou omáčku, sůl, koření a promícháme.
2
Očištěnou slepici vložíme do osolené vody, přidáme cibuli, koření a uvaříme doměkka (můžeme přidat i kořenovou zeleninu a z vývaru připravit chutnou polévku). Měkkou slepici vyjmeme, maso obereme a pokrájíme na úhledné kousky. Maso vložíme do připravené marinády a důkladně promícháme.
3
Povrch posypeme na plátky pokrájenou cibulí nebo pórkem, přiklopíme a necháme nejlépe přes noc v chladu. Odleželé maso vložíme na rozehřátý olej mícháme a zvolna dozlatova opečeme. Podáváme s bramborovými hranolky nebo dušenou rýží a obložíme zeleninou. Do směsi můžeme přidat na nudličky pokrájené žampióny a hrst arašídů.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Smažené vepřové řízky na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Bůček na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jondys | 8. 1. 2016 19:24

    Fakt dobré, až mě to překvapilo. Vítaná změna,po všech těch slepicích na smetaně a paprice. Navíc recept je poměrně jednoduchý. Všem vřele doporučuji!

  • Akaschka | 9. 12. 2010 19:53

    Musím dát za jedna..recept báječný,jen jsem pridala do marinady jeste tabasco..máme raději pálivější a dala jsem buráky a zalila bílým vínem a solamylem....fakt bombasticky

  • Akaschka | 9. 12. 2010 19:53

    Musím dát za jedna..recept báječný,jen jsem pridala do marinady jeste tabasco..máme raději pálivější a dala jsem buráky a zalila bílým vínem a solamylem....fakt bombasticky

  • Milan Pluhař | 6. 4. 2008 14:03

    Jen jsem tam přidal 1dcl bílého vína se solamilem pro zahuštění. Pro lepší napodobení čínských jídel.

  • Milan Pluhař | 6. 4. 2008 13:55

    Velice chutný recept, jen jsem tu slepici vařil o něco déle a naložené v marinádě jsem to měl téměř dva dny.Ale moc jsme si pochutnali.

  • Katy | 13. 5. 2006 07:39

    Je to opravdu moc dobré, všichni jsme si doma pochutnali. Takto upravená slepice má opravdu vyjímečnou chuť a zvlášť manželovi masíčko chutnalo.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cibule Pepř mletý Rostlinný olej Slepice Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety se sojovým masem

Špagety se sojovým masem

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Jemná pórková pomazánka

Jemná pórková pomazánka

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Česnekové závitky se slaninou v omáčce

Zapečené brambory s mletým masem podle Michala

Zapečené brambory s mletým masem…

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Česnekové řízky v těstíčku

Česnekové řízky v těstíčku

Nádivkový beránek

Nádivkový beránek

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

125
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
58
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
32
Plněná sýrová roláda
Plněná sýrová roláda
30
Jablečný Lotus řez - nepečený
Jablečný Lotus řez -…
28
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

  • Recepty.cz
  • Slepice na čínský způsob
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact