Ve smetaně rozmícháme Solamyl, přidáme rozlámanou čokoládu a svaříme na hustý krém. Dáme vychladit, lžíci vykrajujeme kousky, děláme kuličky a obalujeme ve strouhaných oříšcích nebo kokosu.
2
Obrázkový postup k receptu najdete zde http://galerie.recepty.cz/main.php?g2_itemId=913
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gábina H
|17. 2. 2009 08:06
Myslím, že obrázkový postup od Jarky patří k jinému receptu
MIA
|31. 12. 2007 12:40
moc dobré, přidala jsem trochu rumu a mělo to chuťový ocásek jako višně v čoko
Lenka Kristová
|6. 12. 2007 13:35
Použila jsem i normální čokoládu, ale s čokoládou na vaření to má víc pařížskou chuť. Skladuju v chladu 2 týdny.Kdo nemá rád hořkou chuť, může přidat trochu cukru moučka.
Jana z VM
|5. 12. 2007 13:39
Já si myslím, že je to jedno, jaká se čokoláda použije, ale určitě nějaká tmavá bude nejlepší. taky se mi tento recept zamlouvá. Musím ho vyzkoušet.
vlasta polonyova
|5. 12. 2007 07:40
Musí byť čokoláda na varenie? Nedajú sa použiť rôzne druhy čokolád z mikulášskeho balíčka?
Jana
|4. 12. 2007 18:14
Teda, to vypadá dobře. Jak dlouho se to muže skladovat ? - pokud se to dřív nesní :):)
Alena H.
|4. 12. 2007 14:00
Recept vypadá zajímavě, líbí se mi, že tam není ztužený tuk....