![Šlehačkové řezy s višněmi Šlehačkové řezy s višněmi](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jg5EqNM4/h222w297t.jpg)
Myslím, že obrázkový postup od Jarky patří k jinému receptu
moc dobré, přidala jsem trochu rumu a mělo to chuťový ocásek jako višně v čoko
Použila jsem i normální čokoládu, ale s čokoládou na vaření to má víc pařížskou chuť. Skladuju v chladu 2 týdny.Kdo nemá rád hořkou chuť, může přidat trochu cukru moučka.
Já si myslím, že je to jedno, jaká se čokoláda použije, ale určitě nějaká tmavá bude nejlepší. taky se mi tento recept zamlouvá. Musím ho vyzkoušet.
Musí byť čokoláda na varenie? Nedajú sa použiť rôzne druhy čokolád z mikulášskeho balíčka?
Teda, to vypadá dobře. Jak dlouho se to muže skladovat ? - pokud se to dřív nesní :):)
Recept vypadá zajímavě, líbí se mi, že tam není ztužený tuk....