tento recept je oblíbený a používám ho už léta, místo Omegy používám IVU, příp. jakýkoliv jiný 100% ztužený tuk
Olinka, ďakujem.
Klarka,ano, Cera je ako Omega.
U nás na slovensku som sa s omegou nestretla. čim sa môže nahradiť? Vari s Cerou?Prosím, dajte mi vedieť. Ďakujem a prajem krásnu nedeľu.
Těsto je opravdu jedna báseň, krásně se s ním pracuje, výborná chuť. Pro začátečníky, jako jsem já, je ideální
je to klasické těsto na kremrole.výborně se s ním pracuje.takže pokud dojde fantazie,malými kremrolkami plněnými sněhovým krémem nic nezkazíte :-)
Tak hlásím, že jsem vyzkoušela i variantu - plněné trojhránky (marmeláda, povidla, mák, jablka) a jsou lepší než z listového těsta.Dokonce jsem je dělala i na slano - nastrouhaný měkký salám ochucený kečupem, solí s pepřem. Sice to nemá již s vánočním cukrovím moc společného, ale rodina chválí.
výborné těsto.Pracuje se sním jedna báseň.Obě varianty vynikající.Dávám za 1.
Super těsto, krásně se s ním pracuje. U sladké varianty lze do moučkového cukru přidat skořicový, či skořici.
Zito, já jsem vyválela placku 3mm silnou a vykrajovala různé drobné tvary (kolečka, kytičky, hvězdičky). Pečením nabyly na objemu, ale tvar drží. Tak uvidíte.
Dají se prosím vykrojit z toho kometky,nerozplizne se to?
Peču jako klasické cukroví - mám elektrickou troubu a nastavuji necelých 200 stupňů.
Ahoj,dělám tohle cukroví poprvé,mohly byste mi prosím poradit,na kolikátku ho mám péct?Předem děkuji
Je to rychlé krásně vláčné těsto, obě varianty jsou výborné. Přemýšlím nad dalšími možnostmi využití tohoto těsta - minikoláčky případně štrůdl. Pokud s tím má někco zkušenost, uvítám každou radu.
právě jsem tohle cukroví dala do krabice a schovala do chladna:-)
Toto cukroví je moc dobré dělám ho již dlouhá léta a všem moc chutná.
Tenhle recept znám, už je jednou v téhle kuchařce pod názvem bubliny a je moc dobrý