Já kupuju vždy velkou šišku chleba (asi 1500g), ale z kulatého by to šlo také. Když mám kuliček ví, než se vejde do chleba, tak je dám na mísu kolem bochníku. Upečený chleba si stolovníci odlamují. Udělám jej co nejdřív a dám sem fotku.
A jak velký chleba má to být?
Gábi, a ten chleba gulatý, to sa odlamuje, a ide to,nevím si to nejak predstavit.
U nás se vždy sní všechno. Někdo má rád právě tu měkkou chlebovou střídku a někdo zase tu křupavou kůrku. Určitě k tomu vyzkoušejte ty různé omáčky, recepty jsem také vložila. U nás vede hlavně ta provensálská.
To je super nápad :o) vždycky se mi moc líbilo cokoliv servírované v chlebu. Většinou jsem to ale nedělala, protože by mi vždy zbyla střídka a mě by bylo líto jí použít na strouhanku....ale tady se využije...až bude oslava, určitě zkusím :o)