• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Slastná dobrůtka tajemné inspirace
Napište svůj komentář k receptu

Slastná dobrůtka tajemné inspirace

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slastná dobrůtka tajemné inspirace
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • šunka
    • žampiony
    • česnek
    • cibule
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka
    • sýr
    • vejce

Postup přípravy receptu

1
Stejně velké brambory dáme vařit do vody, když jsou měkké necháme je vychladnout - rozkrojíme je napůl a vydlabeme tak, aby v nich vznikl dostatečně velký otvor. Mezitím než vychladnou, si připravíme směs k jejich plnění. Šunku nakrájenou na nudličky společně se žampiony, česnekem nakrájeným na jemné plátky a cibulí zprudka orestujeme na pánvi.
2
Když cibulka zvláční, tak ji podlijeme menším množstvím minutkové šťávy viz. recept Staročeská kuřecí směs. Dochutíme sojovkou a plníme již vydlabané brambory, které zasypeme sýrem dle chuti. Doporučuji nějaký spíše tvrdý aromatický sýr a dáme je zapéct.
3
Pro absolutní dolazení chuti a estetiky si připravíme ještě volská oka. Zapečené brambory vyskládáme dokola na talíř a doprostřed vložíme volské oka a zaručeně slastný výsledek je na světě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechová inspirace

Ořechová inspirace

Tajemné řízky

Tajemné řízky

Tajemné tvarůžky

Tajemné tvarůžky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 15. 9. 2006 21:53

    na fotečkách se samozřejmě začne pracovat ale nebude to hned , co bych pro vás neudělal počítám že tak do měsíce by se to mohlo podařit...

  • Simča Sládková | 15. 9. 2006 14:04

    Jo, jo, Martin opět nezklamal :-))). Něco takovýho dělám, ale bez volských očí. U nás se tomu říká labužnické brambory :-)))). Jen Martine - fotečky by k těm tvým pokladům nebyly?

  • Gábina Houšková | 15. 9. 2006 12:22

    Maggi vyrábí šťávu k vepřové nebo hovězí pečeni, dostane se např. v Makru, velké balení stojí kolem 170 Kč. (cca 1 kg)

  • Jaroslava Oumarová | 15. 9. 2006 11:36

    Už podle názvu poznám, že je to recept od Martina:-)). Jinak toto znám, ale v trochu chudší verzi.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 15. 9. 2006 11:32

    ještě dotaz, všude koukám po minutkové šťávě, ale nikde jsem ji neviděla.Prosím Vás, kdo to vyrábí?? Voda se solamylem,sojovkou a lehce zastříknutá červeným vínem není špatná, ale proč si neulehčit život. Děkuji

  • ANNA POLÁKOVÁ | 15. 9. 2006 11:25

    to vypadá dost dobře:-))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Minutková šťáva Sojová omáčka Šunka Sýr Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí perník

Domácí perník

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Medovník V.

Medovník V.

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Barevné bramborové knedlíky (noky)

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zelný salát s jablkem a mrkví

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Smetanová polévka (Rahmsuppe)

Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem

Dvoubarevný roládový dort se…

Kari placičky se sýrem a rýží

Kari placičky se sýrem a rýží

Doporučujeme

30 minut
Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

Pstruzi s bylinkami, citrony a salsou

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

141
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
139
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
113
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
76
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
62
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám vždy povedla
Jak na dokonalou bublaninu? 6 rad, aby se vám…
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli loupat
6 druhů ovoce a zeleniny, které byste neměli…
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a oslaďte si víkend s rodinou
Tvarohové moučníky: Inspirujte se naší galerií a…
AHA.cz Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Žilkové kopačky přes SMS: JE TO DNO, říká Holomáč

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Styl první dámy pod lupou: V čem Eva Pavlová září a kde chybuje?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

Luděk Sobota (82): Šokující slova o blížící se smrti!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

Magie na cesty. Jak si přičarovat spokojenou dovolenou se šťastným návratem domů podle Helen Stanku

  • Recepty.cz
  • Slastná dobrůtka tajemné inspirace
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact