• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Slastná dobrůtka tajemné inspirace
Napište svůj komentář k receptu

Slastná dobrůtka tajemné inspirace

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slastná dobrůtka tajemné inspirace
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • šunka
    • žampiony
    • česnek
    • cibule
    • minutková šťáva
    • sojová omáčka
    • sýr
    • vejce

Postup přípravy receptu

1
Stejně velké brambory dáme vařit do vody, když jsou měkké necháme je vychladnout - rozkrojíme je napůl a vydlabeme tak, aby v nich vznikl dostatečně velký otvor. Mezitím než vychladnou, si připravíme směs k jejich plnění. Šunku nakrájenou na nudličky společně se žampiony, česnekem nakrájeným na jemné plátky a cibulí zprudka orestujeme na pánvi.
2
Když cibulka zvláční, tak ji podlijeme menším množstvím minutkové šťávy viz. recept Staročeská kuřecí směs. Dochutíme sojovkou a plníme již vydlabané brambory, které zasypeme sýrem dle chuti. Doporučuji nějaký spíše tvrdý aromatický sýr a dáme je zapéct.
3
Pro absolutní dolazení chuti a estetiky si připravíme ještě volská oka. Zapečené brambory vyskládáme dokola na talíř a doprostřed vložíme volské oka a zaručeně slastný výsledek je na světě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechová inspirace

Ořechová inspirace

Tajemné řízky

Tajemné řízky

Tajemné tvarůžky

Tajemné tvarůžky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • martin jirout | 15. 9. 2006 21:53

    na fotečkách se samozřejmě začne pracovat ale nebude to hned , co bych pro vás neudělal počítám že tak do měsíce by se to mohlo podařit...

  • Simča Sládková | 15. 9. 2006 14:04

    Jo, jo, Martin opět nezklamal :-))). Něco takovýho dělám, ale bez volských očí. U nás se tomu říká labužnické brambory :-)))). Jen Martine - fotečky by k těm tvým pokladům nebyly?

  • Gábina Houšková | 15. 9. 2006 12:22

    Maggi vyrábí šťávu k vepřové nebo hovězí pečeni, dostane se např. v Makru, velké balení stojí kolem 170 Kč. (cca 1 kg)

  • Jaroslava Oumarová | 15. 9. 2006 11:36

    Už podle názvu poznám, že je to recept od Martina:-)). Jinak toto znám, ale v trochu chudší verzi.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 15. 9. 2006 11:32

    ještě dotaz, všude koukám po minutkové šťávě, ale nikde jsem ji neviděla.Prosím Vás, kdo to vyrábí?? Voda se solamylem,sojovkou a lehce zastříknutá červeným vínem není špatná, ale proč si neulehčit život. Děkuji

  • ANNA POLÁKOVÁ | 15. 9. 2006 11:25

    to vypadá dost dobře:-))))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Pečení Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Minutková šťáva Sojová omáčka Šunka Sýr Vejce Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře v pivní omáčce

Kuře v pivní omáčce

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Jahodové řezy IV.

Jahodové řezy IV.

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou

Zapečené těstoviny co dům dal

Zapečené těstoviny co dům dal

Pomazánka z tresčích jater II.

Pomazánka z tresčích jater II.

Cibulačka se sýrem II.

Cibulačka se sýrem II.

Jarní bramborový salát

Jarní bramborový salát

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

21
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
20
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
17
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

Konvičková, Bagárová a Bendig: Přiznali toxické vztahy!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Slastná dobrůtka tajemné inspirace
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact