Listové těsto na pomoučeném vále rozválím na velký obdélníkový plát, který celý potřu kečupem, na kečup naskládám kuřecí šunku a na šunku nízkotučný eidam.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Eva
|17. 4. 2013 07:24
Zkuste naplnit ochuceným špenátem, nemá to chybu.
Ivca
|25. 9. 2012 08:49
Ja do štrudlu přidávám ještě na jemno nakrájené papriky a rajčátka navrch posypu oreganem a přikryju sýrem. Zabalený štrůdl pomažu rozšlehaným vejcem a posypu trochou kmínu.
haluska
|10. 7. 2012 20:08
vyborny strudl je se slaninou a s kyselym zelim nebo supr varianta niva s orechy )
lola
|8. 5. 2011 10:53
Prosím vás jak udělám těsto aby mi tak strašně nedrobylo?? děkuji
Tento slaný štrůdl také mohu doporučit, velmi dobrá rychlovka ! U nás doma velmi oblíbené jídlo.
Dávám šunku, sýr plátek, kečup, hermelín, porek, žampiony.
Příště zkusím se zelím.
Ivana Šlapáková
|2. 12. 2009 18:46
lehce osmažím nemastnou slaninku na škvarečky, na tom lehce podusím kyselé zelí. Vychladit. Na vyválené lístkové těsto pokladu zelí se škvarečky, na to krájený šunkový sálám a na to strouhaný aidam. Sroluji , potřu vejcem a peču. Jedlé!
Kamila Kleskeňová
|7. 11. 2007 14:37
Zrovna dneska si budu strudl delat k veceri
Marta Ondrášová
|7. 11. 2007 10:43
Také ráda dělám, skládám sýr (někdy i zauzený), šunku, malinko posypu grilovacím kořením, pak trochu sladkého sterilovaného zelí a trošku pocákám výborným biokečupem.
Stáňa V
|31. 10. 2007 19:53
Já peču podle podobného receptu. Z balíčku listového těsta dělám 2 šišky a hustě posypu na slabá kolečka pokrájenou cibulí. Všem doporučuji vyzkoušet a dávám za 1.
Kamila Kleskeňová
|31. 10. 2007 19:48
Se zelim to chutna zase moji mame, treba i s parkem.
Ivana Samcová
|31. 10. 2007 18:02
Láká mne to vyzkoušet. Včera jme totiž v práci dostali krabici z pekařství Lifka v Chocni / tak výborné pečivo jsem už dlouho nejedla/. Byly tam i něco jaho obdélníky - hřebeny z listového těsta. Byla v nich i zelenina /třeba kukuřice/ a zelí a byly prostě úžasný! Nezkoušel jste někdo do tohoto závinu přidat třeba to zelí? Díky za odpověď. Ivana
Lucie Krejcikova
|31. 10. 2007 12:54
Já dávám dovnitř buď-špenát/udělaný/,mleté,sýr nebo špenát,drůbeží lanšmít,párek a třetí varianta je špenát ,krabí tyčinky/mražené/,niva.Závin posypu kmínem nebo sezamem,a nám zase chutná víc druhý den/studený/,i se líp krájí.
Hana Rožníčková
|25. 10. 2007 17:41
Recept je tu už několikrát. Dělám také tzv. úklid v lednici, přidávám nivu, pórek, cibuli, naposled jsem ho dělala s romadúrem-to bylo vynjkající!!!