Slaný vínový koláč
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Slaný žloutkový koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
používá se smetana ke šlehání. recept je skkvělý :-) :-P
můžu se zeptat: Jakou smetanu tam mám dát? :-(
a nahoru mám dát další vrstvu těsta?
Je to opravdu super :-)
Vynikajici. Neni treba delat v remosce. Dala jsem testo do dortove formy a upekla na 180.
Opraveno, díky.
a smetana uváděná v ingrediencích přijde kam?
Florentský telecí řízek
Ravioli s náplní
Tvarohový lehký koláč II.
Tom Kha Gai
Omáčka z vepřových jater
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Zdravý dietní dort
Salát Caprese II
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Dalamánek s trhaným krůtím v pivní…
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem