Slaný vínový koláč
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Slaný žloutkový koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
používá se smetana ke šlehání. recept je skkvělý :-) :-P
můžu se zeptat: Jakou smetanu tam mám dát? :-(
a nahoru mám dát další vrstvu těsta?
Je to opravdu super :-)
Vynikajici. Neni treba delat v remosce. Dala jsem testo do dortove formy a upekla na 180.
Opraveno, díky.
a smetana uváděná v ingrediencích přijde kam?
Václavovy těstoviny
Nutelové řezy s vůní skořice
Bramborové knedlíky ze studených…
Výborné plněné papriky
bramborový salát bavorský
Kremrole s vanilkovo-nugátovým krémem
Francouzská gratinovaná cibulačka
Bezvaječný nepečený mangový…
Karbanátky z brokolice
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek