Slaný vínový koláč
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Slaný žloutkový koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
používá se smetana ke šlehání. recept je skkvělý :-) :-P
můžu se zeptat: Jakou smetanu tam mám dát? :-(
a nahoru mám dát další vrstvu těsta?
Je to opravdu super :-)
Vynikajici. Neni treba delat v remosce. Dala jsem testo do dortove formy a upekla na 180.
Opraveno, díky.
a smetana uváděná v ingrediencích přijde kam?
Přírodní řízek
Meteník
Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…
Sekaná podle Itala
Gulášová polévka z předního hovězího…
Těstíčko jako od vietnamců
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Polévka z čerstvého špenátu -…
Kapustová polévka s klobásou
Marinované kuřecí špízy s mangovým…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger