Slaný vínový koláč
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Slaný žloutkový koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
používá se smetana ke šlehání. recept je skkvělý :-) :-P
můžu se zeptat: Jakou smetanu tam mám dát? :-(
a nahoru mám dát další vrstvu těsta?
Je to opravdu super :-)
Vynikajici. Neni treba delat v remosce. Dala jsem testo do dortove formy a upekla na 180.
Opraveno, díky.
a smetana uváděná v ingrediencích přijde kam?
Couračka
Jednoduchá domácí paštika
Karamelovo-ořechové řezy
Nudle s tvarohem
"Low Temperature" - Roastbeef
Zatloukané řízky
Dort s rebarborou a sněhovým tvarohem
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Kynuté buchty z remosky
Chili con carne
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem