Slaný vínový koláč
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Slaný žloutkový koláč
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
používá se smetana ke šlehání. recept je skkvělý :-) :-P
můžu se zeptat: Jakou smetanu tam mám dát? :-(
a nahoru mám dát další vrstvu těsta?
Je to opravdu super :-)
Vynikajici. Neni treba delat v remosce. Dala jsem testo do dortove formy a upekla na 180.
Opraveno, díky.
a smetana uváděná v ingrediencích přijde kam?
Mleté maso s kapustou
Bramborový salát s olejem
Kuře po židovsku podle paní…
Kuskus zapečený pod grilem
Palačinky pečené na sucho
Bramborová (úková) omáčka
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Šneci z listového těsta se zelím -…
Přírodní maso se žampiony - minutka
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki