• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Slaný koláč s tuňákem a pórkem
Napište svůj komentář k receptu

Slaný koláč s tuňákem a pórkem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slaný koláč s tuňákem a pórkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g tuňák - ve vlastní šťávě nebo čerstvý
    • 150
      g listové těsto
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks rajče
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 120
      ml smetana nízkotučná
    • 40
      g sýr čedar
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těsto propracujeme a rozprostřeme na plech (v tenké vrstvě). Na 30 minut dáme do lednice. Nakrájíme rajče, pórek a tuňáka na malé kousky, přidáme česnek, sýr, osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme smetanu s rozšlehanými vejci. Směs uhladíme na těsto. Zapékáme asi 1/2 hodiny při teplotě 200 °C.
2
Pokud používáme tuňáka z konzervy, necháme rybu řádně okapat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 8. 10. 2016 20:23

    Skvělý a rychlý koláč. Přidat se dá cokoliv paprika, kukuřice...

  • Marcela | 19. 3. 2008 13:42

    Zkoušela jsem o víkendu, bylo to výborné a dostala jsem pochvalu od všech jedlíků.

  • Barbora Polakova | 23. 11. 2006 00:57

    Vynikajuce!!!

  • Bert Hauser | 5. 11. 2006 18:37

    Včera jsem to vyzkoušel poprvý a dneska to hned pro velký úspěch peču znova - a to do zdatnýho kuchaře mám hodně daleko. Místo pórku jsem dal cibuli (tu, co vypadá jako pórek, kterej jsem nesehnal). Do dortový formy (průměr 26 cm) chce všeho přidat tak o půlku, jinak by to byla spíš slaná placka. A v horkovzdušný troubě to budete péct spíš hodinu. I kulinářský kopyto s tímhle receptem sklidí potlesk na otevřený scéně.

  • Hana Lorencová | 9. 7. 2006 23:16

    Výborný recept, určitě vyzkoušejte, chutná teplý i studený.

  • MIKY | 2. 7. 2006 23:41

    Fantastickej recept!!!!!! Určitě stojí za vyzkošení. Všem tuhle dobrotu vřele doporučuji.

  • Lenka Chourová | 19. 10. 2005 08:04

    Toto je vynikající recept. Já jsem dělala podobný jen z kynutého těsta. Lístkové těsto máme rádi, takže chválím tuto variantu. Koláč je dobrý a hlavně i zdraví. Tuňák není cítit rybinou. Moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Listové těsto Pepř mletý Pórek Rajče Smetana Sůl Sýr Čedar Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketa na smetaně

Cuketa na smetaně

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Španělské ptáčky trochu jinak

Španělské ptáčky trochu jinak

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

Čočka na kyselo - salát

Čočka na kyselo - salát

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Hrášková polévka 2

Hrášková polévka 2

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

30 minut
Fajitas v tortille

Fajitas v tortille

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

114
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
100
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
86
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
80
Dýňová tortila
Dýňová tortila
79
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Slaný koláč s tuňákem a pórkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact