• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Slaný koláč s tuňákem a pórkem
Napište svůj komentář k receptu

Slaný koláč s tuňákem a pórkem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slaný koláč s tuňákem a pórkem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g tuňák - ve vlastní šťávě nebo čerstvý
    • 150
      g listové těsto
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks rajče
    • 1
      stroužek česnek
    • 2
      ks vejce
    • 120
      ml smetana nízkotučná
    • 40
      g sýr čedar
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Těsto propracujeme a rozprostřeme na plech (v tenké vrstvě). Na 30 minut dáme do lednice. Nakrájíme rajče, pórek a tuňáka na malé kousky, přidáme česnek, sýr, osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme smetanu s rozšlehanými vejci. Směs uhladíme na těsto. Zapékáme asi 1/2 hodiny při teplotě 200 °C.
2
Pokud používáme tuňáka z konzervy, necháme rybu řádně okapat.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pórkem

Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Slaný koláč s pečeným pórkem a sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 8. 10. 2016 20:23

    Skvělý a rychlý koláč. Přidat se dá cokoliv paprika, kukuřice...

  • Marcela | 19. 3. 2008 13:42

    Zkoušela jsem o víkendu, bylo to výborné a dostala jsem pochvalu od všech jedlíků.

  • Barbora Polakova | 23. 11. 2006 00:57

    Vynikajuce!!!

  • Bert Hauser | 5. 11. 2006 18:37

    Včera jsem to vyzkoušel poprvý a dneska to hned pro velký úspěch peču znova - a to do zdatnýho kuchaře mám hodně daleko. Místo pórku jsem dal cibuli (tu, co vypadá jako pórek, kterej jsem nesehnal). Do dortový formy (průměr 26 cm) chce všeho přidat tak o půlku, jinak by to byla spíš slaná placka. A v horkovzdušný troubě to budete péct spíš hodinu. I kulinářský kopyto s tímhle receptem sklidí potlesk na otevřený scéně.

  • Hana Lorencová | 9. 7. 2006 23:16

    Výborný recept, určitě vyzkoušejte, chutná teplý i studený.

  • MIKY | 2. 7. 2006 23:41

    Fantastickej recept!!!!!! Určitě stojí za vyzkošení. Všem tuhle dobrotu vřele doporučuji.

  • Lenka Chourová | 19. 10. 2005 08:04

    Toto je vynikající recept. Já jsem dělala podobný jen z kynutého těsta. Lístkové těsto máme rádi, takže chválím tuto variantu. Koláč je dobrý a hlavně i zdraví. Tuňák není cítit rybinou. Moc dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny
Chuťovky Dopolední svačina Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Listové těsto Pepř mletý Pórek Rajče Smetana Sůl Sýr Čedar Tuňák - ve vlastní šťávě Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká buchta

Americká buchta

Nutelové řezy s vůní skořice

Nutelové řezy s vůní skořice

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá horká čokoláda

Velmi jednoduchá a extrémně dobrá…

Fitness sendvič

Fitness sendvič

Česnekovo-houbový guláš

Česnekovo-houbový guláš

Hlíva s hořčicí

Hlíva s hořčicí

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Ukrajinský boršč

Ukrajinský boršč

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

374
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
198
Mexický salát Pico de Gallo
Mexický salát Pico de…
104
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
56
Selská omeleta se zelím
Selská omeleta se zelím
51
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Blesk.cz Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

  • Recepty.cz
  • Slaný koláč s tuňákem a pórkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact