Cuketu nastouháme, osolíme a necháme trochu vypotit. Cibuli nakrájíme a spolu s nastouhanou a vypocenou cuketou restujeme na oleji, až cuketa začne trochu hnědnout. Směs osolíme, opepříme a rozprostřeme na listové těsto, které jsme rozváleli přes celý plech. Pečeme v troubě do zezlátnutí. (Já ještě před koncem pečení posypu piniovými oříšky).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ladislava staffenová
|6. 8. 2008 14:06
Vyzkoušela jsem oba způsoby naslano i sladko a máte pravdu :velice jedlé :--)))
Jana Remková
|6. 8. 2008 13:09
Taky dělám podobně štrůdl z cukety,ale tak jak to je zde uvedeno-naslano.Je to moc jedlé.
Anonym
|3. 8. 2008 22:44
Podobně dělám štrůdl.Listové těsto vyválím,dám nastrouhanou cuketu,posypu kyselinou citronovou a skořicovým cukrem.Zavinu jako klasický závin.Chutná podobně jako z jablek.