Nastrouhané brambory, mouku a tuk uhněteme rukama v těsto. Necháme vychladit v ledničce. Vyválíme plát o síle asi 3 mm, potřeme jej rozšlehaným vejcem, posolíme a pokmínujeme. Rádlem nakrájíme tyčky asi 1 cm široké a 20 cm dlouhé.
2
Tyčky přeneseme na nevymaštěný plech a upečeme dozlatova.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
cuketka
|27. 1. 2014 21:24
Dala jsem jen polovinu tuku (sádla) a bylo to excelentní. Rychlovka z toho, co je vždycky doma...
jajdulee
|1. 12. 2010 21:15
Pekla jsem dneska, do testa i na hotove tycky jsem pridala trosku detskeho barbecue koreni, mame radi ostrejsi, namaceli jsme do mexickeho dipu... a nemelo to chybu :-P