Žervé smícháme s nastrouhaným eidamem a s tvarohem. Do vzniklé hmoty balíme olivy. Kuličky obalíme v sušeném sýru. Místo sýra lze na obalení použít strouhané oříšky nebo směs koření, ale potom kuličky nevypadají jako Raffaelo.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
vlasta hlinková
|21. 12. 2005 18:38
Sušený zrající sýr jsem koupila v supermarketu. Je v kulaté papírové krabičce se sypátkem. Na krabičce je nápis "FORMAGGIO da Pasta" a chutná jako parmazán.
Airan
|21. 12. 2005 14:45
Podle mne se jedna o parmezan:-)) Recept vypada slibne, urcite se na svatky do toho dam:-))
Jana Wernischova
|21. 12. 2005 14:31
Niva by asi šla... A co použít třeba jadel nebo uzený sýr?
Jana Novotná
|21. 12. 2005 11:42
Který sýr je myšlen tím sušeným zrajícím sýrem - niva?