Anglickou nakrájíme na kostičky a vložíme na rozpálenou pánvičku, přidáme na kostičky nakrájenou cibulku.
2
Když cibulka zesklovatí, přihodíme na kostičky nakrájený gothaj. Po chvíli opékání přidáme houby a zeleninu, osolíme. Můžeme přidat koření dle chuti. Opékáme do zvláčnění zeleniny, pozor ne do úplného změknutí.
3
Směs necháme vychladnout a rozválíme si listové těsto, jako na závin. Placky (2 ks) potřeme silnější vrstvou kečupu a naplníme směsí, zavineme, namažeme zozšlehaným vejcem a vložíme do rozehřáté trouby.
4
Pečeme do zezlátnutí šišek při teplotě cca 170 °C.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
sss
|21. 3. 2012 07:24
No roladu z listoveho testa budu delat dnes poprve..vzdy jsem ji delala z kynuteho a vsem moc chutnalo a navic jsem tam davala kysele zeli ze sacku a to nemelo chybu doporucuji:-)
Marie
|11. 12. 2006 22:53
Dnes jsem jedla výborné jednohubky na podobný způsob.Rozválet lístkové těsto, nakrájet na úzké proužky,na těsto dát Poličan nebo podobný typ salámu, na to sýr a zavinout na úzký závin. Nakrájet na kolečka - šneky dát na plech, potřít vajíčkem, posypat kmínem nebo madlemi a upéct. Je to výborné a trvanlivé.
Airan
|11. 12. 2006 11:24
Rolada z listoveho testa delam vetsinou kdyz mi zbyde nejake kureci sote at uz na spusobu "ciny" nebo italske s lilkem, nebo hodpodska kureci smes do naplni bramboraku ( recept zde) Zamicham do toho strouhany syr a zabalim. Vecere je pak jak vymalovana:-))) Listove zaviny jsou vyborny spusob jak zhodnotit zbytky z lednice:-)