• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Slaná roláda z listového těsta
Napište svůj komentář k receptu

Slaná roláda z listového těsta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Slaná roláda z listového těsta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček listové těsto
    • 300
      g měkký salám
    • 100
      g anglická slanina
    • 6
      ks žampiony nebo jiné houby
    • zelenina podle chuti
    • cibule
    • kečup - jemný
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Anglickou nakrájíme na kostičky a vložíme na rozpálenou pánvičku, přidáme na kostičky nakrájenou cibulku.
2
Když cibulka zesklovatí, přihodíme na kostičky nakrájený gothaj. Po chvíli opékání přidáme houby a zeleninu, osolíme. Můžeme přidat koření dle chuti. Opékáme do zvláčnění zeleniny, pozor ne do úplného změknutí.
3
Směs necháme vychladnout a rozválíme si listové těsto, jako na závin. Placky (2 ks) potřeme silnější vrstvou kečupu a naplníme směsí, zavineme, namažeme zozšlehaným vejcem a vložíme do rozehřáté trouby.
4
Pečeme do zezlátnutí šišek při teplotě cca 170 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Báječný vanilkový řez z listového těsta - krémeš

Báječný vanilkový řez z listového…

Masové taštičky z listového těsta

Masové taštičky z listového těsta

Jablečný závin z listového těsta

Jablečný závin z listového těsta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • sss | 21. 3. 2012 07:24

    No roladu z listoveho testa budu delat dnes poprve..vzdy jsem ji delala z kynuteho a vsem moc chutnalo a navic jsem tam davala kysele zeli ze sacku a to nemelo chybu doporucuji:-)

  • Marie | 11. 12. 2006 22:53

    Dnes jsem jedla výborné jednohubky na podobný způsob.Rozválet lístkové těsto, nakrájet na úzké proužky,na těsto dát Poličan nebo podobný typ salámu, na to sýr a zavinout na úzký závin. Nakrájet na kolečka - šneky dát na plech, potřít vajíčkem, posypat kmínem nebo madlemi a upéct. Je to výborné a trvanlivé.

  • Airan | 11. 12. 2006 11:24

    Rolada z listoveho testa delam vetsinou kdyz mi zbyde nejake kureci sote at uz na spusobu "ciny" nebo italske s lilkem, nebo hodpodska kureci smes do naplni bramboraku ( recept zde) Zamicham do toho strouhany syr a zabalim. Vecere je pak jak vymalovana:-))) Listove zaviny jsou vyborny spusob jak zhodnotit zbytky z lednice:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Chuťovky Slané Uzeniny Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Kečup - jemný Listové těsto Měkký salám Vejce Žampiony Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu

Zakázaná buchta

Zakázaná buchta

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Malinovo-jahodové muffiny

Malinovo-jahodové muffiny

Vláčné mrkvové taštičky

Vláčné mrkvové taštičky

Jednoduché staročeské plátky se žampiony

Jednoduché staročeské plátky se…

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Dušená červená řepa / zelí z řepy

Hrášková polévka se slaninou

Hrášková polévka se slaninou

Medovníkové kuličky

Medovníkové kuličky

Doporučujeme

30 minut
Kotlety s rajčaty a bramborami

Kotlety s rajčaty a bramborami

20 minut
Pizza Margherita

Pizza Margherita

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

30 minut
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O.O.D.

Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

20 minut
Jahodový cheesecake do skleničky

Jahodový cheesecake do skleničky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

40 minut
Sněhová roláda

Sněhová roláda

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Poslední sledované recepty

85
Dýňová tortila
Dýňová tortila
56
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
48
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
42
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
35
Kuřecí shawarma s pikantním hummusem a marinovanou cibulí
Kuřecí shawarma s…

Zajímavé články

Lehčí a křupavější než pizza? To je pinsa, seznamte se
Lehčí a křupavější než pizza? To je pinsa,…
3 osvědčené triky, díky kterým vám čerstvé jahody nezplesniví
3 osvědčené triky, díky kterým vám čerstvé jahody…
Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho recept na bublaninu nebo tvarohové vafle
Sladké léto podle Pepy Maršálka: Vyzkoušejte jeho…
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku, hlavní jídlo i salát
Jak zpracovat celé kuře? Využijte ho na polévku,…
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle zhubnout do plavek
6 turbo potravin, které vám pomůžou rychle…
AHA.cz Poslední varování pro Partyšovou: Lékaři jí dali jasnou stopku

Poslední varování pro Partyšovou: Lékaři jí dali jasnou stopku

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Nejzlobivější děti podle znamení: Kdo přivádí rodiče k šílenství?

Nejzlobivější děti podle znamení: Kdo přivádí rodiče k šílenství?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Zdravotní problémy Haliny Pawlowské: Ani krok bez přístroje s kyslíkem!

Zdravotní problémy Haliny Pawlowské: Ani krok bez přístroje s kyslíkem!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Nejzlobivější děti podle znamení: Kdo přivádí rodiče k šílenství?

Nejzlobivější děti podle znamení: Kdo přivádí rodiče k šílenství?

  • Recepty.cz
  • Slaná roláda z listového těsta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact